Auping aanbieding Design Weeks - 15% voordeel

Aanbieding

Auping Design Weeks – 15% voordeel

Auping wint weer een design award. Om dat te vieren ontvangt u nu 15% designvoordeel op alle Auping bedden & boxsprings, inclusief matras.

Auping wint weer een design award. Om dat te vieren ontvangt u nu 15% designvoordeel op alle Auping bedden & boxsprings, inclusief matras.

Als je kiest voor een Auping bed, haal je topdesign in huis. Auping’s bedden hebben de afgelopen jaren meerdere prestigieuze design awards gewonnen. Een recent hoogtepunt is het winnen van de iF DESIGN AWARD voor het designbed Noble in maart 2024. Deze prijs is een erkenning van Auping’s streven naar perfectie in design en innovatie.

De Auping Original boxspring is door de Consumentenbond (april 2024) uitgeroepen als ‘Beste uit de test’. Met een score van 7,4 blinkt deze boxspring met Comfort matras en Comfort topper uit in ondersteuning, comfort en levensduur. De Original boxspring is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die zorgen voor een maximaal ligcomfort en een lange levensduur. Op die eigenschap scoort het bed dan ook een 8 volgens de Consumentenbond. De ondersteuning van de boxspring wordt beoordeeld met een 6,8 en het comfort met een 7,8. Ook op de Auping Original boxspring ontvangt u nu 15% designvoordeel.

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • Het designvoordeel is geldig op een bed en/of boxspring of een bed en/of boxspring combinatie inclusief matras
  • Het voordeel is geldig van 8 mei t/m 16 juni 2024
  • Het Revive bed en matras is uitgezonderd van promotie
  • Het designvoordeel is niet geldig bij aankoop van een matras zonder bed en/of boxspring
  • Het voordeel geldt niet voor bedtextiel, dekbedden, kussens, moltons en hoeslakens.
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties, tenzij anders door Auping aangegeven
  • Het voordeel geldt niet voor showmodellen
  • Deze promotie is een samenwerking tussen Auping en de Auping winkels in Nederland
  • De actie is niet geldig op bestellingen buiten de actieperiode, ongeacht of de levering van de bestelling plaatsvindt in de actieperiode
  • Onder voorbehoud van wijzigingen


*Vraag naar alle actievoorwaarden in de winkel.

Proefliggen?
Kom langs in onze winkel voor deskundig advies of maak eerst een afspraak. Onze winkel ligt op 900 meter van afslag Woerden aan de A12 en is perfect bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. U kunt gratis voor de deur parkeren, zodat u uitgebreid en in alle rust kunt proefliggen.

Bent u benieuwd naar deze aanbieding? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak