Hästens aanbiedingen

Hästens aanbieding

Hastens bestaat 170 jaar, dat vieren wij. Kom naar een van onze winkels. 

Hästens geschiedenis

Zes generaties van meester-vakmannen hebben Hästens gebracht waar het nu is – een familiebedrijf dat nog steeds gedreven is door de deugden van de slaap en op een bescheiden manier trots zijn op hun ambacht. Elke generatie heeft zijn rol gespeeld bij het vormgeven van Hästens en onderweg uitdagingen overwonnen. Hier is een beknopte geschiedenis van Hästens, noem het een verhaaltje voor het slapengaan als je wilt.

Hastens aanbiedingen

Hästens aanbieding

De Hästens collectie bestaat uit comfortabele bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, dekbedden en kussens. Bent u op zoek naar een aanbieding van Hästens? Wij hebben alle lopende acties van Hästens geselecteerd. Bekijk de Hästens sale!

Hästens ass0rtiment

De kern van het uitgebreide Hästens assortiment bestaat uit Hästens boxsprings, Hästens bedden, Hästens bedbodems en Hästens matrassen. Alle bedden van Hästens worden met de hand gemaakt, waardoor u uw nieuwe bed helemaal naar wens kunt samenstellen.

Hästens aanbieding

Bent u op zoek naar een aanbieding van Hästens? Bij Fidder Slapen is er regelmatig een boxspring actie met een zeer interessante korting. Fidder Slapen biedt boxsprings en bedden van Hästens met hoge kortingen. U kunt een boxspring in de aanbieding geheel naar eigen wens samenstellen. Op deze pagina vindt u vele boxspring modellen in de sale. Neem ook een kijkje bij onze matras aanbiedingen. Hästens matrassen hebben een hoge kwaliteit en een voordelige prijs. Bekijk alle acties online.