Onze merken

Dorimé

Dorimé is een ervaren en vooruitstrevende fabrikant van zorgbedden en produceert met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Dorimé is betrokken, meedenkend, klantvriendelijk en staat natuurlijk bekend om haar comfortabele slaapoplossingen. Als innovatieve organisatie legt Dorimé de nadruk op kwalitatief hoogstaande producten welke duurzaam en milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Dorimé’s hoogwaardige matrassen worden geproduceerd volgens strenge Europese milieunormeringen. Door gebruik te maken van de laatste innovaties bij de ontwikkeling van onze schuimen, zijn zij in staat minder grondstoffen te gebruiken. Dit heeft een positieve invloed op de uitstoot van CO2. Uiteraard zijn de matrassen cfk’s- en hallogeenvrij. De matrassen hebben de CE93/42 EEG markering. Dorimé is ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd. Dit is een ISO-normering die geldt voor medische hulpmiddelen.

Onze Dorimé showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Dorimé

Dorimé zorgbedden

Dorimé is een voorloper als het gaat om een bed dat levenslang meegaat. Als eerste op de markt komt Dorimé met een doorontwikkeld ligsysteem, de Boxspring ForLife.

Ons assortiment van

Dorimé

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak