Auping matrassen

Matrassen

Naast het bed is de matras van grote invloed op het ligcomfort. Maar wat is nu een goed matras? Dat is lastig te bepalen, want het is erg persoonlijk en afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te kijken naar de persoon voor wie het matras is (gewicht en lengte), maar ook naar eventuele lichamelijke klachten en allergieën. Onze specialisten zullen op basis van uw ervaringen een advies uitbrengen. Fidder Slapen beschikt over een ruime collectie matrassen én topmatrassen.

Auping

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk.

Auping

Vispring

Alle matrassen van Vispring worden met de hand vervaardigd van de beste natuurlijke materialen.

Vispring logo

Pullman

De beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen

Pullman logo

Avek

Ze komen in soorten en maten: matrassen. Voor iedere slaper heeft Avek het perfecte matras. Bekijk onze mogelijkheden.

Avek logo

Swissflex

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast.

Swissflex logo

Tempur

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam.

Tempur logo

Snooz

Het Snooz 600 matras heeft een 100% natuurrubber kern met 7 ergonomische comfortzones. De tijk is verdeeld in 2 delen een zomerkant en een winterkant.