Ons assortiment

Topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt. Een topmatras is gemiddelde 8 tot 12 cm dik en is verkrijgbaar van verschillende materialen. Een topmatras gaat zo’n 5 tot 8 jaar mee.

Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen. Zo beschermt een topper de echte matras en is deze verkrijgbaar met een reinigbare tijk/hoes. Bovendien kun je met een 2-persoons topmatras de hinderlijke naad tussen twee 1-persoonsmatrassen wegwerken, waardoor het één geheel wordt. De toppers zijn eenvoudig op te maken met de speciale topperhoeslakens. De toppers zijn verkrijgbaar in diverse maten, zowel in 1-persoons als 2-persoons uitvoering. Diverse 2-persoons toppers zijn er ook als splittopper, zo kun je afzonderlijk je bed of boxspring in hoogte verstellen.

Auping topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt.

Avek topmatrassen

De Avek boxspring 1927 is te combineren met diverse toppers. Kies de topmatras die bij u past. Er is keuze uit drie verschillende kernen oplopend in prijs en comfort:

Carpe Diem topmatrassen

Het Carpe Diem topper assortiment omvat drie verschillende topmatrassen, alle voorzien van het milieukeurmerk “Zwaan”.

Hästens topmatrassen

Hästens dekmatrassen zijn er in diverse uitvoeringen en te allen tijde vervaardigd uit zuiver natuurlijke materialen.

Pullman topmatrassen

De Pullman Goldline Natuurlatex topmatras is de meest luxueuze Pullman topper. Met een kern van natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill.

Vispring topmatrassen

Handgemaakte dekmatrassen op maat gemaakt van natuurlijke producten.