Ons assortiment

Bedbodems

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment bedbodems, waaronder lattenbodem, spiraalbodems en schotelbodems.

Lattenbodems

Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van uw bed en zorgt voor de ondersteuning van uw lichaam. Alleen de combinatie van de juiste lattenbodem met een prettig matras zorgt voor optimale steun van uw lichaam. Hierdoor zult u heerlijk liggen.

Wij beschikken over een compleet assortiment lattenbodems, waaronder ook verstelbare lattenbodems die u aan kunt passen aan uw persoonlijke behoefte. Wanneer u kiest voor een elektrische lattenbodem dan kunt u de stand van het bed desgewenst aanpassen, bijvoorbeeld als u wilt lezen of TV wilt kijken. Kom langs in onze showroom om zelf te ervaren wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Spiraalbodems

Een spiraalbodem is een bedbodem bestaande uit een vlechtwerk van ijzersterk metaaldraad. Spiraalbodems ventileren erg goed en bieden een stabiele ondersteuning. Voor iemand die van een lekker stevig bed houdt is de spiraalbodem dan ook een perfecte keuze. Door de stevigheid heeft een spiraalbodem een erg lange levensduur.

Schotelbodems

Een schotelbodem is een bodem die bestaat uit allemaal losse ‘schoteltjes’. Deze schotels ondersteunen het matras op veel plaatsen en hierdoor is dit een erg stevige bodem. De vering van schotelbodems is gelijkmatig over de bedbodem verdeeld.

Auping bedbodems

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur.

Mahoton bedbodems

De lattenbodems van Mahoton zijn verstelbaar naar uw persoonlijke lichaamsvorm en lichaamsgewicht.

Swissflex bedbodems

Voor perfecte ergonomie zorgen onze verborgen sterren: innovatieve lattenbodems.

Tempur bedbodems

Combineer een Tempur schotelbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur biedt.