Ons assortiment

Matrassen

Naast het bed is de matras van grote invloed op het ligcomfort. Maar wat is nu een goed matras? Dat is lastig te bepalen, want het is erg persoonlijk en afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te kijken naar de persoon voor wie het matras is (gewicht en lengte), maar ook naar eventuele lichamelijke klachten en allergieën. Onze specialisten zullen op basis van uw ervaringen een advies uitbrengen. Fidder Slapen beschikt over een ruime collectie matrassen én topmatrassen.

Auping matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk.

Nill Spring matrassen

Een matras van Nill Spring is comfortabel en gaat lang mee. De matrassen zijn 100% recyclebaar, doordat ze van duurzame materialen worden gemaakt. Daarnaast dragen ze bij aan een heerlijke nachtrust.

Mahoton matrassen

De ergonomische matrassen (van natuurrubber) zorgen voor de juiste ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen.

Pullman matrassen

De beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen.

Swissflex matrassen

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast.

Tempur matrassen

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam.

Vispring matrassen

Alle matrassen van Vispring worden met de hand vervaardigd van de beste natuurlijke materialen.