Ons assortiment

Kussens en dekbedden

Een goed hoofdkussen is van groot belang voor een goede comfortable nachtrust.

Hoofdkussens

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goede matras. Ook je hoofdkussen is heel belangrijk. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras zijn bepalend voor de juiste keuze van hoofdkussen. Voor een heerlijke nachtrust, en een uitgeslapen gevoel, moet het kussen je nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat je nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Zo word je uitgerust wakker en ben je klaar voor een energieke dag.

Wij hebben een uitgebreid assortiment kussens. U kunt bij ons terecht voor stabiele vormvaste latex kussens, heerlijk zachte dons kussens, drukverlagende traagschuim kussens en anti-allergiche wasbare hoofdkussens. En welk kussen u ook koopt, u krijgt drie nachten de tijd om te wennen aan uw hoofdkussen. Bevalt het hoofdkussen niet, dan mag u hem gewoon omruilen.

Dekbedden

Uw lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. U wilt het in bed niet koud of te warm hebben. Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Een goed dekbed helpt u het juiste slaapklimaat te creëren in bed. Wij hebben een uitgebreid assortiment dekbedden bestaande uit zachte comfortabele donzen dekbedden, wasbare synthetische dekbedden, vochtregulerende wollen dekbedden, maar ook speciale dekbedden gevuld met bijvoorbeeld kameelhaar of wildzijde.