Ons assortiment

Kussens en dekbedden

Een goed hoofdkussen is van groot belang voor een goede comfortable nachtrust.

Hoofdkussens

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goede matras. Ook je hoofdkussen is heel belangrijk. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras zijn bepalend voor de juiste keuze van hoofdkussen. Voor een heerlijke nachtrust, en een uitgeslapen gevoel, moet het kussen je nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat je nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Zo word je uitgerust wakker en ben je klaar voor een energieke dag.

Wij hebben een uitgebreid assortiment kussens. U kunt bij ons terecht voor stabiele vormvaste latex kussens, heerlijk zachte dons kussens, drukverlagende traagschuim kussens en anti-allergiche wasbare hoofdkussens. En welk kussen u ook koopt, u krijgt drie nachten de tijd om te wennen aan uw hoofdkussen. Bevalt het hoofdkussen niet, dan mag u hem gewoon omruilen.

Dekbedden

Uw lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. U wilt het in bed niet koud of te warm hebben. Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Een goed dekbed helpt u het juiste slaapklimaat te creëren in bed. Wij hebben een uitgebreid assortiment dekbedden bestaande uit zachte comfortabele donzen dekbedden, wasbare synthetische dekbedden, vochtregulerende wollen dekbedden, maar ook speciale dekbedden gevuld met bijvoorbeeld kameelhaar of wildzijde.

Auping kussens en dekbedden

Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem is verwerkt in alle Auping dekbedden.

Hästens kussens en dekbedden

Hästens dekbedden zijn gemaakt van de allerbeste zuivere ganzendons. De ganzendons heeft van nature perfect vochtregulerende eigenschappen en slaapt heerlijk koel en fris.

Cassenz kussens en dekbedden

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan kussens en dekbedden.

Jonk kussens en dekbedden

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen en dekbed van Jonk.

Silvana Support kussens en dekbedden

Met een Silvana Support hoofdkussen voorziet u uw hoofd en nekwervels van optimale ondersteuning.

Tempur kussens en dekbedden

Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust.