Onze merken

Prachtig pallet kwaliteitsmerken

Ieder beddenmerk heeft zijn unieke kenmerken. Zo werkt Hästens met alleen maar natuurlijke materialen en is het bed voorzien van een dekmatras, terwijl Vispring ook alleen maar natuurlijke materialen gebruikt, maar juist zonder dekmatras, waardoor die bedden heel anders aanvoelen. Carpe Diem begeeft zich in hetzelfde topsegment, maar kiest juist weer voor de mooiste kwaliteit natuurlatex die er voor handen is. Ontdek bij Fidder Slapen welk bed in het topsegment het beste bij u past.

Net onder het absolute topsegment bieden we drie oerdegelijke merken aan, allen van Nederlandse bodem. Auping, Pullman en Avek. Auping is al jaren het bekendste Nederlandse beddenmerk. In onze Auping Studio treft u het gehele Auping assortiment aan. Net iets minder bekend maar minimaal even goed zijn de merken Pullman en Avek. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast deze zes merken bieden we ook nog drie speciale merken aan. Van het Zwitserse merk Swissflex hebben wij diverse technisch perfecte lattenbodems en matrassen staan. Terwijl u bij Tempur de meest drukverlagende matrassen vindt, voor diegene die overgevoelig is op zijn of haar spieren en gewrichten. Nillspring biedt een fraai assortiment design boxsprings gecombineerd met zeer comfortabele en op ambachtelijke wijze gefabriceerde pocketveermatrassen.

Naast de negen hoofdpijlers hebben we een breed assortiment merken voor dekbedovertrekken, hoofdkussens, dekbedden, ledikanten en linnenkasten.

De merken ontdekken in onze winkel? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak