Ons assortiment

Boxsprings

Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem met aan de binnenkant bonell- of pocketveren. Een boxspring wordt vaak gecombineerd met een pocketveermatras en eventueel een topmatras. Het geheel noemen we dan ook weer een boxspring, referent aan de bedbodem.

De twee of drie lagen zorgen ervoor dat het bed relatief hoog is, waardoor het makkelijk in- en uitstappen is. Verschillen in de boxspring komen voort uit de gebruikte materialen, welke invloed hebben op ondersteuning, ventilerend vermogen en comfort. Bij ons vindt u een uitgebalanceerd assortiment boxsprings van verschillende niveau’s en merken. Met onze jarenlange ervaring kunnen onze slaapspecialisten u erg goed de verschillen toelichten en u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Auping boxsprings

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade, Kiruna en Tone boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

Avek boxsprings

Een Avek bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien.

Carpe Diem boxsprings

Als u eenmaal op een boxspring van Carpe Diem Beds ligt, voelt het alsof u op een wolk zweeft.

Hästens boxsprings

Alle Hästens continentale boxsprings bestaan uit drie lagen. De boxspring, het matras en het dekmatras. Het samenspel tussen de lagen zorgt voor het ultieme Hästens gevoel.

Nill Spring boxsprings

Een boxspring van Nill Spring is niet alleen fijn om in te slapen en relaxen, het is ook de blikvanger in u kamer. Een duurzame, comfortabele en vooral prachtig boxspring helemaal voor u op maat gemaakt.

Pullman boxsprings

Pullman is een Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardige boxsprings. Pullman boxsprings staan bekend om het ‘Scandinavisch Slapen’.

Vispring boxsprings

Britse beddenbriljantie: dat is Vispring, een beddenmerk dat al bestaat sinds 1901. De bedden op de Titanic kwamen van dit merk uit Plymouth.