Ons assortiment

Carpe Diem hoofdborden

Met een hoofdbord boven uw bed kunt u precies de uitstraling creëren waarnaar u opzoek bent. De Carpe Diem hoofdborden kenmerken zich vanwege hun voorname, schitterende uitstraling en robuuste kwaliteit. De verschillende uitvoeringen van de hoofdborden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende breedtes, hoogtes en diepte maten.

Carpe Diem hoofdborden

Carpe Diem
Hoofdbord Solo

Hoofdbord Solo van Carpe Diem is als optie leverbaar bij alle Carpe Diem bedden in standaardbreedte. Het robuuste hoofdbord is uitgevoerd in Zweeds grenen en gevuld met polyester en vezelvulling.

Leverbaar in alle bedbreedtes
Hoogte 107, 115 en 120 cm
Diepte 6/10 cm

Carpe Diem hoofdborden

Carpe Diem
Hoofdbord Valo

Hoofdbord Valo is een met stof bekleed hoofdbord met vier beklede ruiten van verschillende grootte die een symmetrisch patroon vormen waarbij u zelf de plaats van de ruiten kunt bepalen. Rond het hoofdbord is een met stof bekleed raam aangebracht dat het bed een strakke rechthoekige uitstraling geeft.

Leverbaar in de breedtes 160, 180 en 210 cm.
Hoogte 115 cm
Diepte 10 cm

Carpe Diem hoofdborden

Carpe Diem
Hoofdbord Ango

Ango is een mooi gewatteerd hoofdbord met een licht gepikeerd front met vastgenaaide knopen. Ango is een lichter model met een krachtige uitstraling van elegantie en verfijnde luxe.

Leverbaar in de breedtes 160, 180 en 210 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 10 cm

Carpe Diem hoofdborden

Carpe Diem
Hoofdbord Borno

Het meest exclusieve hoofdbord Borno is als optie leverbaar bij alle tweepersoons bedden. Met zijn gepikeerde front geeft Borno uw slaapkamer een majestueuze en voorname uitstraling. Het robuuste hoofdbord van Zweeds grenen is gevuld met polyester met symmetrisch vastgenaaide knopen.

Leverbaar in breedtes 160, 180 en 210 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 15 cm

Carpe Diem hoofdborden

Carpe Diem
Hoofdbord Torno

Nieuw design concept ‘Cocon’ hoofdbord met twee verschillende opties; met of zonder zijborden. Het hoofdbord word als een geheel verkocht en geleverd. De Torno kan zowel in de standaard stoffen als in de dreamcollectie geleverd worden. Dit hoofdbord kan alleen gecombineerd worden met Harmano of de Sando in de maten 180 en 210 cm.

Leverbaar in de breedtes 198 en 228 cm
Hoogte 186 cm
Diepte 10/35 cm

Welk model Carpe Diem hoofdbord past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak