Onze merken

Cassenz

Cassenz is een merk met een uitgebreide collectie in hoofdkussens en dekbedden. Deze collecties zijn ontworpen met een ideale nachtrust in gedachten. Het bekendste kussen uit de Cassenz collectie is het Monaco hoofdkussen. De vullingen en tijken zorgen ervoor dat u elke ochtend uitgerust uit bed stapt, en de ergonomisch gevormde hoofdkussens voorkomen rug- en nekklachten.

Cassenz staat bekend om:

✓ Natuurlijke dekbedden
De dekbedden van Cassenz zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals merinowol en kameelhaar.

✓ Hoofdkussens voor iedere slaaphouding
Niet iedereen heeft dezelfde slaaphouding. Sommige mensen slapen graag op hun buik, terwijl anderen liever op hun zij liggen. Cassenz biedt passende hoofdkussens voor iedere slaper.

✓ Diervriendelijk
Het welzijn van dieren is belangrijk voor Cassenz. Daarom is het dons dat zij gebruiken RDS-gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor verantwoorde productie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Cassenz assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Rotterdam, Den Haag en Woerden kunt u terecht voor het hoofdkussen- en dekbeddenmerk Cassenz. Hiervan bieden wij kussens, dekbedden, hoeslakens en moltons aan.

Onze Cassenz showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Cassenz

Cassenz kussens en dekbedden

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan kussens en dekbedden.

Cassenz hoeslakens en moltons

Hoeslakens en moltons beschermen het matras en zorgen voor een goede nachtrust, daarom konden deze niet ontbreken uit het assortiment van Cassenz.

Kussens, dekbedden, hoeslakens en moltons van Cassenz

Het juiste hoofdkussen is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust. Gelukkig biedt Cassenz vormvaste hoofdkussens die constante ondersteuning bieden.

Een mooi voorbeeld is Cassenz Monaco. Dit is een ergonomisch gevormd hoofdkussen van latex. Het kussen vult de ruimte tussen hoofd en schouders op voor de perfecte ondersteuning. Het kussen is verkrijgbaar in 5 hoogtes en iedere hoogte in 2 stevigheden. Ook hoeft u het kussen niet op te schudden, latex zakt namelijk niet in.

Omdat geen enkele slaper hetzelfde is, biedt Cassenz naast hoofdkussens ook verschillende dekbedden aan. Er is een breed scala aan vullingen, waaronder dons en katoen. Ook is er keuze uit verschillende diktes van het dekbed.

Laat u adviseren over Cassenz in onze showroom

Als Cassenz dealer bieden wij u in onze showroom een groot aantal producten van dit hoogwaardige beddengoedmerk aan. Al deze producten faciliteren een goede nachtrust voor verschillende soorten slapers. Een goed en professioneel slaapadvies vinden wij dan ook uiterst belangrijk. Daarom werken wij op afspraak. Zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Cassenz

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak