Assortiment

Op zoek naar een nieuw bed? Een luxe boxspring? Of een fraai ledikant? Losse matrassen of een prachtige (maatwerk) linnenkast? Met ons brede assortiment kunnen wij u altijd helpen.

Weet u al voor welk type nieuwe matras u kiest? Wordt het een pocketveermatras? Of liever traagschuim? Of is een latex matras het beste voor u? Wordt het weer een houten ledikant? Of stapt u over naar de boxspring? Allemaal vragen die rijzen bij de aanschaf van een nieuw bed.

Wij vinden er samen met u het antwoord op. Want dat is voor iedereen verschillend. Wij begeleiden u naar het beste bed voor u. En per type bed of matras hebben wij een uitgebreide keuze. Of u nou voor een gewoon goed bed gaat of een heel luxe bed. Bij ons zult u zeker slagen!

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

Boxsprings

Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem met aan de binnenkant bonell- of pocketveren. Een boxspring wordt vaak gecombineerd met een pocketveermatras en eventueel een topmatras. Het geheel noemen we dan ook weer een boxspring, referent aan de bedbodem.

Carpe diem logo

Ledikanten

Of u nu houdt van een modern, klassiek of tijdloos ledikant. Wij hebben ledikanten van verschillende materialen als stof, (kunst)leer, hout fineer, massief hout, aluminium en gelakt hout, zodat wij aan ieders wensen tegemoet kunnen komen.

Hasena logo

Matrassen

Onze specialisten zullen op basis van uw ervaringen een advies uitbrengen. Fidder Slapen beschikt over een ruime collectie matrassen én topmatrassen.

Auping

Topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt. Een topmatras is gemiddelde 8 tot 12 cm dik en is verkrijgbaar van verschillende materialen. Een topmatras gaat zo’n 5 tot 8 jaar mee.

Carpe diem logo

Lattenbodems

Wij beschikken over een compleet assortiment lattenbodems, waaronder ook verstelbare lattenbodems die u aan kunt passen aan uw persoonlijke behoefte.

Swissflex logo

Spiraalbodems

Een spiraalbodem is een bedbodem bestaande uit een vlechtwerk van ijzersterk metaaldraad. Spiraalbodems ventileren erg goed en bieden een stabiele ondersteuning.

Auping

Schotelbodem

Een schotelbodem is een bodem die bestaat uit allemaal losse ‘schoteltjes’. Deze schotels ondersteunen het matras op veel plaatsen en hierdoor is dit een erg stevige bodem. De vering van schotelbodems is gelijkmatig over de bedbodem verdeeld.

Tempur logo

Kasten

Met ons ruime aanbod slaapkamerkasten komen wij aan al uw persoonlijke wensen tegemoet. Laat u door onze specialisten adviseren over de talloze opbergmogelijkheden. U zult heerlijk slapen in uw stijlvolle, geordende slaapkamer!

Novamobili logo

Zorgbedden

Wij bieden zorgbedden aan van het merk Dorimé. De bedden van Dorimé zijn geheel naar eigen wens samen te stellen en voldoen aan alle eisen om een goede zorg mogelijk te maken.

Accessoires

Fidder heeft een uitgebreide collectie woninginrichting die ervoor kan zorgen dat uw slaapkamer er leuk en aangekleed uitziet. U heeft de keuze uit woondecoratie van verschillende stijlen en in verschillende kleuruitvoeringen.

Hoofdkussen

U kunt bij ons terecht voor stabiele vormvaste latex kussens, heerlijk zachte dons kussens, drukverlagende traagschuim kussens en anti-allergiche wasbare hoofdkussens.

Tempur logo

Dekbedden

Uw lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. U wilt het in bed niet koud of te warm hebben. Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden.

Auping

Dekbedovertrekken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis ipsum eu felis maximus, sit amet imperdiet lacus feugiat. Curabitur dictum, felis eget vulputate sagittis, neque velit sodales ligula, a lobortis diam arcu vitae urna.

Auping

Moltons en hoeslakens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis ipsum eu felis maximus, sit amet imperdiet lacus feugiat. Curabitur dictum, felis eget vulputate sagittis, neque velit sodales ligula, a lobortis diam arcu vitae urna.