Boxsprings

Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem met aan de binnenkant bonell- of pocketveren. Een boxspring wordt vaak gecombineerd met een pocketveermatras en eventueel een topmatras. Het geheel noemen we dan ook weer een boxspring, referent aan de bedbodem.

De twee of drie lagen zorgen ervoor dat het bed relatief hoog is, waardoor het makkelijk in- en uitstappen is. Verschillen in de boxspring komen voort uit de gebruikte materialen, welke invloed hebben op ondersteuning, ventilerend vermogen en comfort. Bij ons vindt u een uitgebalanceerd assortiment boxsprings van verschillende niveau’s en merken. Met onze jarenlange ervaring kunnen onze slaapspecialisten u erg goed de verschillen toelichten en u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Auping

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade en Kiruna boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

Auping

Hästens

Alle Hästens boxspring hebben tenminste twee veersystemen die onderling samenwerken. Zachte en flexibele veren aan de bovenkant van het bed.

Hastens

Avek

Een Avek bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien.

Avek logo

Vispring

Britse beddenbriljantie: dat is Vispring, een beddenmerk dat al bestaat sinds 1901. De bedden op de Titanic kwamen van dit merk uit Plymouth.

Vispring logo

Carpe diem

De ene boxspring is de andere niet. Een van de meest toonaangevende merken in het hoogste segment van boxsprings is Carpe Diem.

Carpe diem logo

Pullman

Pullman is een Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardige boxsprings. Pullman boxsprings staan bekend om het ‘Scandinavisch Slapen’.

Pullman logo