Auping hoofdkussen

Hoofdkussens

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goede matras. Ook je hoofdkussen is heel belangrijk. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras zijn bepalend voor de juiste keuze van hoofdkussen. Voor een heerlijke nachtrust, en een uitgeslapen gevoel, moet het kussen je nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat je nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Zo word je uitgerust wakker en ben je klaar voor een energieke dag.

Wij hebben een uitgebreid assortiment kussens. U kunt bij ons terecht voor stabiele vormvaste latex kussens, heerlijk zachte dons kussens, drukverlagende traagschuim kussens en anti-allergiche wasbare hoofdkussens. En welk kussen u ook koopt, u krijgt drie nachten de tijd om te wennen aan uw hoofdkussen. Bevalt het hoofdkussen niet, dan mag u hem gewoon omruilen.

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

Vandyck

Goed uitgerust gaan slapen: dat begint bij het perfecte Vadncyk hoofdkussen. Het uitgekiende kussenprogramma van Vandyck biedt een oplossing voor (bijna) alle slaapproblemen.

Vandyck logo

Cassenz

Het bekendste hoofdkussen uit de Cassenz hoofdkussen collectie is Cassenz hoofdkussen Monaco.

Cassenz logo klein

Jonk

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen van Jonk.

Tempur logo

Tempur

Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust.

Tempur logo