Ons assortiment

Auping bedbodems

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.

Auping Original spiraalbodem

Auping Original
spiraalbodem

De Auping Original spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning. De Original spiraalbodem van Auping is er in diverse uitvoeringen. De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is en het voetendeel met de hand kan worden versteld. De handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. U kunt ook kiezen voor een vlakke basis uitvoering.

Auping Royal spiraalbodem

Auping Royal
spiraalbodem

De Auping Royal spiraalbodem is volledig ontworpen voor individueel slaapcomfort op het hoogste niveau. Door de unieke combinatie van hoogwaardige en uitgekiende innovaties, zoals de automatische schouder-comfort zone, volgt het bed in vloeiende bewegingen de contouren van het lichaam. Een uniek innovatief bed, met bijzondere aandacht voor vormgeving, materialen en details, dat bijdraagt aan een optimale nachtrust en een energieke dag. De Royal is leverbaar in 5 motorige, een 2 motorige en een vlakke uitvoering.

Welk model Auping bedbodem past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak