Ons assortiment

Auping boxsprings

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade, Kiruna en Tone boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

Comfort in elke laag

De verschillende lagen van de boxsprings zijn op duurzame wijze geproduceerd van kwalitatieve en ventilerende materialen. Het bed blijft hierdoor lange tijd in goede conditie.

Door de open structuur van de spiraalbodem komt schone en frisse lucht goed door. De vernieuwde gestoffeerde matrassen en topmatrassen vormen de bovenste lagen van de boxspring. De matras biedt ergonomische ondersteuning.

Duurzaam

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed van morgen. De spiraalbodem en pocketveren zorgen voor een stabiele en duurzame basis. Daarnaast zijn de toppers gemakkelijk te wassen doordat de hoezen eenvoudig af te halen zijn. Matrassen en topmatrassen die aan vervanging toe zijn laat Auping recyclen tot onder andere judomatten en tapijten.

Garant

Auping Original boxsprings staan garant voor goede ventilatie. De boxspring zijn voorzien van een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatrassen en eventueel topmatrassen een comfortabel, ademend bed. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden en een prachtig stoffenassortiment. Van chique neutrale stoffen tot gewaagde kleuren. Met hoofdborden in verschillende stijlen maakt u uw Auping boxspring bed naar eigen smaak compleet.

Auping boxspring Criade

De Criade
de designer boxspring

Auping presenteert de Criade: een prachtige boxspring voor designlovers. Wat het meeste opvalt aan dit model is het unieke, stalen frame. De Criade van Auping is minder hoog dan de traditionele boxspring, maar dit maakt deze variant niet minder comfortabel. Bovendien speelt de Criade van Auping hiermee in op de trend van een slanke boxspring. Kies een gestoffeerd matras in combinatie met een topper of ga voor een comfortabel matras uit onze showroom te Woerden.

Auping biedt u een ware eyecatcher met de Criade, de designer boxspring

De Criade is een ware eyecatcher in uw slaapkamer. U heeft de keuze uit meer dan 80 verschillende stoffen, zodat u zeker iets vindt naar uw smaak. Met deze boxspring kunt u tot in het diepste detail variëren. U maakt de boxspring helemaal compleet door een keuze te maken tussen diverse hoofdborden, zoals Plain, Cushion, Bend of Square. Enkele specificaties opgesomd:

 • Keuze uit tien prachtige kleuren voor het frame
 • Keuze uit vijf hoofdborden en drie voetborden
 • Elektrisch verstelbare bodems met 1, 2 of 3 motoren (otioneel)
 • Breedtematen (in cm): 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
 • Lengtematen (in cm): 200, 210, 220

Uiteraard biedt deze Auping boxspring, naast een ongekend uiterlijk, ook een perfecte ondersteuning en stabiliteit. Dit wordt gerealiseerd door de combinatie van een spiraalbodem en pocketveer in de bodem. U kunt er bij de Criade van Auping voor kiezen om de boxspring uit te rusten met een wit matras of een gestoffeerd matras met luxe topper. Bij ons kunt u echter niet alleen de Criade boxspring ervaren, maar we hebben ook andere modellen van Auping in het assortiment. Denk onder andere aan de luxe Auping Kiruna. Of ga voor de volledig recyclebare Auping Essential. De Auping Tone is ook een uitstekende keuze.

Auping boxspring Original

Orginial
groot in z’n eenvoud

De Auping Original boxspring is groot in z’n eenvoud en afgewerkt met veel oog voor detail, een tijdloos design. De perfecte basis voor in de slaapkamer. De combinatie spiraalbodem en pocketveer in de boxspring bieden  alle comfort en ondersteuning waarnaar het lichaam verlangt. Specificaties Auping Original:

 • 5 verschillende hoofdborden
 • Meer dan 80 verschillende stof/kleuren
 • Te combineren met alle matrassen en toppers
 • Elektrisch verstelbare bodems met 1,2 en 3 motoren optioneel
 • Breedte maten: 80,90,100,120,140,160,180,200
 • Lengte maten: 200,210,220

De Original boxspring is een rijk gevulde boxspring die zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen is. de box bevat een spiraalbodem en pocketveren. De Auping spiraalbodem is voor tachtig procent open en daardoor ventileert de boxspring erg goed. Daar bovenop heeft u een ruime keuze aan verschillende pocketveer matrassen en luxe toppers. Daarnaast is de Auping Original boxspring volledig te personaliseren. 80 verschillende stof kleuren, diverse accessoires, modern/strak voetbord en een keuze uit één van de volgende hoofdborden: Dublin, Dominica, Nice, Portofino of Valencia.

De Original Boxspring is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat we de poten voorzien van wieltjes.

Auping boxsprings Kiruna

Kiruna
ongekende luxe

Wij verkopen van Auping onder andere de Kiruna: de meest luxe boxspring uit de collectie. Deze boxspring onderscheidt zich door zijn warme uitstraling en de hoge kwaliteit van de natuurlijke materialen die worden gebruikt. Slapen op de Kiruna, dé boxspring van Auping, is slapen in stijl. De matrassen zijn uitgerust met hoogwaardige, natuurlijke materialen zoals paardenhaar en wol. De mooi afgewerkte gestoffeerde toppers en doordachte details zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een heerlijke nachtrust en een energieke start van de dag.

Auping heeft zichzelf overtroffen met de Kiruna, een luxe boxspring

Auping biedt u ongekende luxe met de Kiruna, een boxspring van natuurlijke materialen. Er zijn ook complementaire unieke matrassen en toppers verkrijgbaar die gevuld zijn met kwalitatief paardenhaar of wol voor extra ondersteuning. De Kiruna Sami-matras is de moderne variant en voor de klassieke stijl is er de Kiruna Unik-matras. Deze matrassen zijn voorzien van een unieke combinatie van twee soorten pocketveren: de ton- en cilindervormige veer. De tonvormige veer zorgt voor uitmuntende opvang voor de schouder. De cilindervormige veer zit op die plekken waar het lichaam behoefte heeft aan de meeste stabiliteit, zoals de heupen. U zult merken dat dit een ongekend comfort biedt. Enkele andere specificaties zijn:

 • Keuze uit Kiruna-hoofdbord Sami of Unik
 • Verkrijgbaar in meer dan 80 verschillende stoffen/kleuren
 • Te combineren met unieke Kiruna-matrassen/toppers
 • Elektrisch verstelbare bodems met een, twee en drie motoren (optioneel)
 • Breedtematen (in cm): 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
 • Lengtematen (in cm): 200, 210, 220

Daarnaast hebben we bij Fidder Slapen nog andere Auping boxspring modellen beschikbaar in onze winkel te Woerden, waaronder de Auping Original. U vindt bij ons ook de uitstekende Auping Criade, een echte blikvanger. De Auping Tone is ook bij ons te koop.

Auping Tone boxspring

Tone
groot in z’n eenvoud

De Auping Tone boxspring is een goed gevulde boxspring en heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. De lage boxspring staat op een sterk stalen frame met ronde poten. Het 5-zonematras en de luxe topper zorgen voor goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie in het bed te verwerken, krijgt deze zijn vorm en passen de verschillende onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar.

Specificaties van de Auping Tone boxspring

U heeft de keuze uit diverse boxsprings bij onze zaak in Woerden, zoals die van Auping. Bij Auping vindt u bijzondere en comfortabele modellen, waar de Tone boxspring er één van is. Enkele specificaties van de Tone, dé boxspring van Auping, zijn:

 • Keuze uit vijf kleuren voor het frame
 • Keuze uit drie kwalitatieve stoffen in totaal twintig kleuren
 • Een zacht hoofdbord, mooi afgewerkt met dubbele stiknaden
 • Een gestoffeerd, comfortabel 5-zonematras, afgewerkt met een bies
 • Luxe topper van geperforeerd natuurlatex
 • Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen

Natuurlijk vindt u ook nog andere modellen van Auping bij Fidder Slapen in Woerden. Denk hierbij onder andere aan de prachtig ontworpen Auping Criade.

Welk model Auping boxspring past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak