Ons assortiment

Auping kussens en dekbedden

Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem (Active Ventilation and Support) is niet alleen verwerkt in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping dekbedden. Zo bent u verzekerd van een uitstekend slaapklimaat en wordt je fris en uitgerust wakker.

Auping dekbedden

Comfort natuur
dekbed

Auping Comfort natuur dekbed is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. De vulling zorgt voor optimale warmte, isolatie en comfort. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping dekbedden

Deluxe natuur
dekbed

Auping Deluxe natuur dekbed is gevuld met 100% witte Europese eendendons. De vulling heeft perfecte ventilerende en warmte regulerende eigenschappen, waardoor u heerlijk slaapt en fris ontwaakt. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping dekbedden

Prestige natuur
dekbed

Auping Prestige natuur dekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig en voelt zacht aan door de biologische katoenen tijk. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping dekbedden

Climat natuur
dekbed

Auping Climat natuur dekbed is een enkel dekbed gevuld met 100% witte Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig en voelt zacht aan door de biologische katoenen tijk. Dit dekbed heeft klimaat regulerende zones. Deze zones zorgen ervoor dat het dekbed optimaal vocht en temperatuur reguleert.

Auping dekbedden

Comfort Synthetisch
dekbed

Auping Comfort Synthetisch dekbed is gevuld met 100% polyester vezels. Deze synthetische vulling heeft een goede isolerende en vochtregulerende werking. Het is een soepel en egaal gevuld dekbed. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping dekbedden

Comfort Bamboe
dekbed

Auping Comfort Bamboe dekbed is gevuld met 100% bamboe. Bamboe is temperatuur regulerend en ademend. De vezel van bamboe reageert op de temperatuur, koel in de zomer en warm in de winter. Bamboe neemt tot 4x meer vocht op als katoen en heeft een antibacteriële werking. Het dekbed is alleen leverbaar als zomerdekbed.

Welk model Auping dekbed past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak