Ons assortiment

Auping matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk. De tijk is de bovenste én belangrijkste laag van de matras. De afritsbare tijken zijn wasbaar, ademend en zacht. Warm en Cool afwisselen per seizoen? Dat kan!

Auping Original boxsprings staan garant voor goede ventilatie. De boxspring zijn voorzien van een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatrassen en eventueel topmatrassen een comfortabel, ademend bed. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden en een prachtig stoffenassortiment. Van chique neutrale stoffen tot gewaagde kleuren. Met hoofdborden in verschillende stijlen maakt u uw Auping boxspring bed naar eigen smaak compleet.

Auping Adagio matras

Adagio
Auping matras

Fantastisch slapen op een Auping Adagio. Het matras is uitgerust met 5 verschillende comfortzones, in combinatie met een luxe comfortlaag van latex Perfo. Dit is het recept dat zorgt voor een mooi veerkrachtig matras dat volledig mee vormt naar de contouren van het lichaam.

Specificaties Auping Adagio

  • 5 comfortzones
  • Sterk ventilerend
  • Comfortlaag van Latex Perfo
  • Breedte maten: 70,80,90,100,120,140,160,180,200
  • Lengte maten: 200,210,220

De Adagio matras van Auping is een matras dat 5 verschillende lichaamszones heeft. Hierdoor word u lichaam overal ondersteund. De pocketveer in het hart van het matras zorgt ervoor dat u makkelijk draait.

Alle matrassen van Auping zijn laag voor laag opgebouwd. Elke laag heeft zijn eigen specifieke werking dit zorgt voor de beste ondersteuning. Het Adagio matras van Auping is uitgerust met een drukverdeler. De functie van de drukverdeler is dat het zorgt voor een gelijkmatige overgang tussen de verschillende zones. Daarboven is het matras afgedekt met een comfort laag van geperforeerd latex. Geperforeerd latex houdt in dat de laag van latex is voorzien van allemaal kleine gaatjes. Dit zorgt ervoor dat het matras extra goed ventileert.

Het Auping Adagio matras is verkrijgbaar in de stevigheden: Soft, medium, firm en extra firm.

Auping Inizio matrassen

Inizio
Auping matras

De Auping Inizio is de allerbeste keuze voor wie op zoek is naar de kwaliteit van Auping tegen een zeer scherpe prijs. Een beter matras dan gemiddeld, heerlijk comfortabel en sterk ventilerend. De Auping Inizio is voorzien van 3 comfortzones en is te gebruiken op elke bedbodem.

Specificaties Auping Inizio

  • 3 comfortzones
  • Sterk ventilerend
  • Comfortlaag: Latex
  • Breedte maten: 70,80,90,100,120,140,160,180,200
  • Lengte maten: 200,210,220

De Auping Inizio heeft 3 verschillende comfortzones, dit zorgt ervoor dat de schouders, taille en heupen altijd de juiste ondersteuning krijgen. Elk Auping matras is voorzien van een uniek pocketveren interieur, zo ook de Auping Inizio.

De Auping Inizio heeft als comfortlaag een mooie, zachte en veerkrachtige afdeklaag van latex. Deze afdeklaag is ideaal voor mensen die het ‘s nachts niet bijzonder warm of koud hebben.

Dit sterk ventilerende matras is perfect geschikt voor elke willekeurige bedbodem en is verkrijgbaar in de hardheden: soft, medium, firm en extra firm.

Auping matras Evolve

Evolve
Auping matras

Auping matras Elysium

Elysium
Auping matras

Auping matras Elite

Elite
Auping matras

Welk model Auping matras past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak