Ons assortiment

Avek boxsprings

Een Avek bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien.

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair.

Avek heeft drie verschillende boxspring programma’s: 1927,  Simmer, Noflik en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo creëer je altijd een bed dat bij jou past.

Avek boxspring Ninety

Ninety
boxspring

Speciaal vanwege het 90-jarige jubileum van Avek hebben ze een nieuwe boxspring geïntroduceerd: de Ninety. Een luxe, drielaags boxspring met vele extra’s. Zo heeft deze boxspring een exclusieve achterwand, een extra dik topdekmatras met zonering, een gratis set led-leeslampjes en een gratis set in- en uitstapverlichting. De drie lagen waaruit boxspring Ninety van Avek bestaat, zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zowel de bodem van de boxspring als het matras en het topdekmatras zijn voorzien van vijf verschillende comfortzones zodat het bed volledig aansluit op uw lichaam en u altijd de juiste ondersteuning krijgt.

Kies bij ons een hoogwaardige boxspring voor uw woning in Amsterdam of elders. U vindt allerlei modellen, zoals de Ninety van Avek. Deze boxspring bezit vele unieke kwaliteiten, zoals:

 • Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren
 • Matras verkrijgbaar in diverse  hardheden: Standaard, stevig en extra stevig
 • Verstelbare elektrische bodems (optioneel)
 • Volledig lichtpakket cadeau
 • Breedtematen (in centimeters): 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200.
 • Lengtematen (in centimeters): 200, 210, 220

De Ninety van Avek is ook verkrijgbaar als elektrisch verstelbare boxspring. Met één druk op de knop brengt u het eenvoudig naar de door u gewenste stand. De veilige elektromotor bedient u via de meegeleverde draadloze RF-bediening.

Avek boxspring Sinne

Sinne
boxspring

Avek heeft de Sinne aan zijn aanbod toegevoegd, een unieke boxspring die volledig is gebaseerd op het Friese landschap. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. Vandaar dat de openheid van Friesland de belangrijkste inspiratiebron is van Avek-ontwerper Hans Daalder. Het gevoel van ruimte en lucht komt in de Sinne van Avek tot uitdrukking dankzij de optimale ventilatie van de boxspring. Het gezonde bedklimaat draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel. Wij zijn dan ook trots dat wij dit prachtige merk aan mogen bieden in onze beddenwinkel in Woerden.

Avek fabriceerde de Sinne, een unieke boxspring
De boxspring Sinne van Avek beschikt over een aantal unieke designelementen. Zo heeft u de keuze uit een van de drie zwevende hoofdborden. Naast het unieke design van Sinne heeft deze boxspring van Avek nog veel meer te bieden. Zo beschikt deze over een sterke, dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van de spiraal laat uw bed optimaal ademen met als gevolg dat u ’s ochtends altijd in een droog en fris bed ontwaakt. U kunt deze boxspring voor uw slaapkamer in Rotterdam of elders kopen voor ultiem comfort.

 • Keuze uit drie verschillende zwevende hoofdborden
 • Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren
 • Matras verkrijgbaar in hardheden: standaard, stevig en extra stevig
 • Keuze uit verschillende topdekmatrassen
 • Verstelbare elektrische bodems (optioneel)
 • Breedtematen (in cm): 80, 90, 100, 140, 160, 180, 200
 • Lengtematen (in cm): 200, 210, 220

Uiteraard is de boxspring Sinne van Avek zowel in een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering te verkrijgen. Bovendien hebben wij ook nog andere modellen van Avek beschikbaar, zoals de Avek Ninety. Daarnaast vindt u bij ons de luxe Avek Noflik met elektrisch instelbare zones.

Avek boxspring Noflik

Noflik
boxspring

Avek noemt deze boxspring de Noflik, dat verwijst naar een Fries woord dat ‘aangenaam’ of ‘prettig’ betekent. Dat is ook precies wat de Noflik van Avek wil zijn: een aangename plek in huis, een boxspring waarin u volledig kunt ontspannen en waar u geniet van een goede nachtrust. De Noflik is de meest luxueuze boxspring die Avek u te bieden heeft. Dit ziet u aan de heldere, pure vormgeving met subtiele details. Bovendien wordt bij de Noflik enkel gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen.

De luxe boxspring van Avek: Noflik
In ons ruime assortiment in de winkel te Woerden onderscheidt de Noflik van Avek zich van iedere andere boxspring door het unieke ergosysteem. Dit systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kunt u de instellingen onafhankelijk van elkaar traploos verhogen of verlagen. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam altijd in een juiste ergonomische houding ligt, wat resulteert in ontspanning en een uitgerust gevoel. Enkele andere specificaties over dit model zijn:

 • Keuze uit drie verschillende luxe hoofdborden
 • Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren
 • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, geweten Fyn of Royaal
 • Matras verkrijgbaar in diverse hardheden: standaard, stevig en extra stevig
 • Keuze uit verschillende luxe topdekmatrassen
 • Verstelbare elektrische bodems (optioneel)
 • Verkrijgbaar met het unieke Noflik-ergosysteem (optioneel)
 • Verkrijgbare breedtematen (in cm): 80, 90, 100, 160, 180, 200
 • Verkrijgbare lengtematen (in cm): 200, 210, 220

U kunt de boxspring Noflik van Avek volledig aanpassen aan uw unieke wensen. We verkopen echter ook andere modellen van Avek, zoals de Avek Ninety. De Avek Sinne is eveneens een uitstekende keuze.

Welk model Avek boxspring past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak