Onze merken

Topproducten van Avek in Woerden, nabij Utrecht

Voor een bed of matras van Avek moet u bij Fidder Slapen in Woerden zijn; dé slaapspecialist die goed bereikbaar is vanuit Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn. Al sinds 1927 produceert Avek bedden en matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Ze ontwikkelen hun kennis en ervaring al 3 generaties lang. Omdat Avek vrijwel alles zelf produceert, kunnen ze een optimaal slaapcomfort waarborgen. Uw nachtrust is hun missie en daarom maakt Avek uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen. Met Avek kiest u voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt en wordt geadviseerd aan bezoekers uit onder andere Woerden, Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn.

Ontdek de modellen van Avek in onze showroom te Woerden, nabij Utrecht

Een Avek bed is niet alleen fijn om in te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in uw slaapkamer. Een bed mag er best mooi uitzien. Alle ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem. Voor de boxsprings Avek Ljocht en Avek Noflik werkten ze samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust. Daarnaast hebben wij ook nog andere modellen beschikbaar, waaronder de Avek Fier en Avek Ninety.

Ons assortiment
van Avek

Breng snel een bezoek aan onze showroom

Bij Fidder Slapen in Woerden werken we op afspraak als u vanuit Utrecht, Gouda, Alphen aan den Rijn of elders in Nederland langskomt voor het testen van de Avek bedden. Op deze manieren kunnen we garanderen dat we écht de tijd en aandacht voor u hebben. Enkel op deze wijze krijgt u het beste slaapadvies waarbij we rekening houden met al uw wensen. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0348 – 412 861. Dan rekenen we op u als u vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn naar Woerden of elders in Nederland komt voor het ontdekken van het assortiment van Avek. U bereikt ons ook via een e-mail naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment van

Avek

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak