Onze merken

Avek

Het beddenmerk Avek vindt zijn oorsprong in Nederland. Sinds 1927 levert het topkwaliteit boxsprings, matrassen, spiraalbodems en ruimtebesparende bedden. Alle bedden worden op maat gemaakt door hun eigen vakmensen in het Friese dorp Surhuisterveen. Avek staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit en dat is precies wat u terugziet in ieder product.

Avek staat bekend om:

✓ Ruimtebesparende slaapsystemen
Het idee om bedden op maat te maken is ooit ontstaan uit de vraag naar passende bedden voor bedstedes. Deze bestaan anno nu natuurlijk niet meer, maar de op maat gemaakte oplossingen staan nog steeds centraal bij Avek.

✓ Elk bed is gemaakt door eigen vakmensen
In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar.

✓ Betaalbare kwaliteitsboxspring
Met de introductie van de boxspring Ninety heeft Avek een betaalbare kwaliteits boxspring in het assortiment gebracht. Naast de Ninety heeft Avek het bed Sinne geintroduceerd. Beide bedden bieden u een heerlijke nachtrust tegen een betaalbare prijs.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Avek assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het Friese beddenmerk Avek. Hiervan bieden wij verschillende (elektrische) boxsprings, matrassen,  topmatrassen en hoofdborden aan. De Avek boxspring collectie bestaat uit 4 hoofdcategoriën: De Ninety (1927), Sinne (Fier), Simmer en Noflik. Alle modellen hebben wij in onze showroom staan. Avek boxspring Ninety is onlangs wederom als “Beste uit de test” gewaardeerd door de Consumentenbond. De Avek Ninety is al verkrijgbaar vanaf € 2.995 in de maat 180×200.

Onze Avek showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Avek

Avek boxsprings

Een Avek bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien.

Avek topmatrassen

De Avek boxspring 1927 is te combineren met diverse toppers. Kies de topmatras die bij u past. Er is keuze uit drie verschillende kernen oplopend in prijs en comfort:

Boxsprings en topmatrassen van Avek

De boxsprings van Avek zijn gemaakt voor een goede nachtrust, maar staan ook nog eens mooi in de slaapkamer. De bedden worden op maat gemaakt door de vakmensen van Avek. Zo leveren zij altijd de beste kwaliteit. Wij bieden u het volledige assortiment Avek boxsprings, zoals de Ninety, Sinne, Simmer en Avek boxspring Noflik.

Ook de topmatrassen van Avek zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, variërend in prijs en comfort. Deze topmatrassen passen uiteraard perfect bij de boxsprings.

Avek bedden

Laat u adviseren over Avek in onze showrooms

Om uw droombed samen te stellen, heeft u wellicht wat inspiratie nodig, Als Avek dealer kunnen wij u in onze showroom diverse boxsprings en topmatrassen aanbieden. Wij hechten veel waarde aan het geven van een goed, professioneel slaapadvies. Door op afspraak te werken, weten onze slaapadviseurs zeker dat zij u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen omtrent Avek producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Avek

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak