Ons assortiment

Cassenz kussens en dekbedden

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan kussens en dekbedden.

Hoofdkussens

Met een hoofdkussen die past bij je slaapstijl rust je beter uit. En krijg je de juiste ondersteuning. De vulling speelt hierbij een belangrijke rol.

De hoofdkussens van Cassenz zijn er in diverse varianten: latex, dons, synthetisch materiaal en specials. Ze zijn stuk voor stuk vormvast, ergonomisch gevormd en bieden constante ondersteuning. Zo weet je zeker dat je optimaal slaapt. Elke nacht opnieuw.

Dekbedden

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan dekbedden. Met vullingen van onder andere dons, katoen, wildzijde en natuurlijke materialen.

Het maakt niet uit of je liever warm of koud slaapt. Of de voorkeur geeft aan een dikke of juist een dunne deken. Met een dekbed van Cassenz slaap je optimaal. Elke nacht opnieuw.

Cassenz hoofdkussen

Monaco
Cassenz hoofdkussen

Cassenz Monaco is een ergonomisch gevormd latex hoofdkussen. Door de halfronde uitsparing aan de onderzijde vult dit kussen de ruimte tussen uw hoofd en schouders perfect op. Latex heeft de eigenschap dat het gedurende de gehele nacht dezelfde hoogte behoudt waardoor u uw kussen niet meer hoeft op te schudden en u ten alle tijden de juiste ondersteuning behoud.

Cassenz hoofdkussen

Le Mans
Cassenz hoofdkussen

Cassenz Le Mans een heerlijk latex hoofdkussen gemaakt van 100% latex. Dit materiaal is zeer stevig en vormvast. Het kussen is ergonomisch gevormd. Hij ondersteunt je hoofd gedurende de hele nacht. En je hoeft het kussen nooit op te schudden om heerlijk te slapen.

Cassenz hoofdkussen

30
Cassenz hoofdkussen

De Sandown 30 is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 30% dons en 70% veertjes. Door de veertjes is dit een iets steviger kussen.

Cassenz hoofdkussen

90
Cassenz hoofdkussen

De Sandown 90 is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 90% dons en 10% veertjes. Lekker zacht donzen hoofdkussen.

Cassenz dekbedden

Van Gogh
Cassenz dekbed

Cassenz dekbed Van Gogh is gevuld met 90% Europees ganzendons. Dit isoleert nog beter dan eendendons en is net zo licht. De donspluizen van ganzen zijn bovendien groter dan van eenden, waardoor er minder nodig zijn. Je slaapt heerlijk comfortabel en hoeft het dekbed nauwelijks op te schudden. Het dons in de Van Gogh is verdeeld in compartimenten. Daardoor verschuift de vulling niet en houdt het dekbed warmte beter vast. Het materiaal voelt zijdezacht aan en is geschikt voor alle seizoenen.

Cassenz dekbedden

Picasso
Cassenz dekbed

Cassenz Picasso dekbed De vulling van het Picasso dekbed bestaat voor 90% uit Europees ganzendons. Dit materiaal isoleert uitstekend en houdt warmte goed vast. Het ganzendons is onderverdeeld in compartimenten. Daardoor kan de vulling niet verschuiven en verwarmt het dekbed je van top tot teen. Dit maakt de Picasso extra geschikt voor koukleumen.

Cassenz dekbedden

Rembrandt
Cassenz dekbed

Cassenz dekbed Rembrandt is gevuld 100% Mazurisch ganzendons. De veertjes zijn afkomstig van ganzen in de Poolse Mazurië-streek. Door zijn grote vlokken en isolerende eigenschappen slaapt de Rembrandt uiterst comfortabel. Je voelt het dekbed nauwelijks.

Cassenz dekbedden

Da Vinci
Cassenz dekbed

Cassenz dekbed Da Vinci, Ultiem is het juiste woord voor dit dekbed Het Da Vinci donzen dekbed van Cassenz is van een bijzonder hoge kwaliteit en souplesse. De vulling met 100% Mazurisch ganzendons en de speciale superfijne tijk maakt dit dekbed tot de absolute top onder de ganzendonzen dekbedden.

Cassenz dekbedden

Merino Luxe
Cassenz dekbed

De Merino Luxe van Cassenz is een heerlijk luxe en comfortabel dekbed. Hij is gemaakt van 100% Merino wol. De wol van Spaanse Merino-schapen kenmerkt zich door zijn grote haardichtheid. Daardoor voelt het dekbed extra soepel en comfortabel aan. Door zijn fijne en zachte haren houdt Merino-wol lichaamswarmte beter vast. Bovendien ventileert hij uitstekend en trekt lichaamsgeur niet in de vulling. Je slaapt zacht en warm, en wordt nooit klam wakker.

Cassenz dekbedden

Camel Luxe
Cassenz dekbed

Cassenz Camel Luxe, Kameelhaar is vermaard om zijn unieke isolerende werking. De haren isoleren sterk door hun fijne structuur en vangen vocht en zweet ongemerkt op. Dat maakt dit dekbed ideaal voor alle seizoenen. Je slaapt koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. De mooiste vulling verdient een hoogwaardige afwerking. Daarom is het Camel Luxe dekbed afgewerkt met een mako katoen satijnen tijk. De stof is zeer dun geweven en zowel glad, zacht als ademend. De licht glanzende uitstraling maakt het dekbed helemaal af. Je ziet en voelt de kwaliteit in elk detail.

Cassenz dekbedden

Luxury S
Cassenz dekbed

Cassenz Luxury S, de Rolls Royce onder de Synthetische dekbedden. Synthetische vulling is doorgaans wel wat minder zacht dan dons. Dit geldt niet voor de Luxury ‘S’ van Cassenz. De vulling van dit dekbed bestaat uit een 100% Quallofill Air. Dit is een luchtig en zacht materiaal dat zich net zo gedraagt als dons. De vezels glijden langs elkaar heen en hopen zich niet op. Dit geeft de beleving van een donzen dekbed, zonder de bijkomende kosten. En laat je heerlijk slapen.

Welk model Cassenz kussen en dekbed past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak