Ons assortiment

Dorimé zorgbedden

Dorimé is een voorloper als het gaat om een bed dat levenslang meegaat. Als eerste op de markt komt Dorimé met een doorontwikkeld ligsysteem, de Boxspring ForLife. Terwijl de buitenzijde eruitziet als een boxspring is de binnenzijde geheel voorbereid op het ouder worden. ForLife betekent voor het leven. Mocht de slaapkamer worden veranderd, dan kunnen de omranding en het hoofdbord aangepast worden aan de nieuwe stijl. Een frisse nieuwe look, zonder een nieuw bed te hoeven aanschaffen. Dat is de Boxspring ForLife.

Zowel wanneer er zorg verleend moet worden als voor privé. De boxspring ForLife kenmerkt zich door zijn stabiliteit. Door een ingenieus systeem kan het bed in een luxe fauteuil veranderen. U kunt rechtop ontbijten of tv-kijken, en indien er zorg nodig is, hoeft u het bed niet uit. Het bed is voorzien van wielen met remmen, zodat het bed makkelijk verrijdbaar is. Het ForLife bed heeft een extra lage instap en heeft een hoogteverstelling van 25 cm naar 80 cm en is tillift toegankelijk. Zonder dat het zichtbaar is, is alles op het bed aanwezig voor eventuele zorg. Zo bent u op de toekomst voorbereid. Het bed voldoet aan de norm IEC60601-2-52.

Omdat niet ieder mens hetzelfde is en slaapcomfort voor iedereen anders is de boxspring ForLife geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor de buitenzijde kunt u uit twee soorten projectstoffen kiezen, leverbaar in diverse kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende type matrassen en hoofdborden.

Welk model Dorimé zorgbed past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak