Ons assortiment

Jonk kussens en dekbedden

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen en dekbed van Jonk.

Onze dekbedden van Jonk worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Jonk heeft een droomcollectie kussens. Het kiezen van het kussen is zeer persoonlijk en van veel factoren afhankelijk. Wij als beddenspeciaalzaak helpen u hierbij om de juiste keuze te maken.

Jonk hoofdkussens

Residence
Hoofdkussen

Hoofdkussen Residence is gevuld met 90% ganzendons wat een hogere vulkracht heeft dan de eendendons. De 100% katoenen tijk heeft een zachte batistbinding..

  • 90% ganzendons
  • Zeer goede vochtregulatie
  • Koesterend gevoel

Jonk hoofdkussens

Ambassador
Hoofdkussen

Hoofdkussen Ambassador is het neusje van de zalm voor de liefhebbers van donzen kussens. Het is gevuld met 100% witte Pilsener ganzendons. De enorme vulkracht van dit dons zorgt ervoor dat u met weinig gewicht het koesterende gevoel krijgt dat u wilt. De 100% katoenen tijk heeft een zachte batist binding en is voorzien van Vital Finish. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

  • 100% Pilsner ganzendons
  • Zeer goede vochtregulatie
  • Tijk met Vital Finish

Jonk hoofdkussens

Imperior
Hoofdkussen

Hoofdkussen Imperior: Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar. Voor diegene die een vormvast kussen willen maar toch van het comfort van dons willen genieten is er de Imperior. Slapen op dons met een dragende laag van het vormvaste Natural Vita Talalay latex. Deze latex heeft het Cradle to Cradle certificaat en is de beste latex voor mens en milieu. De kern is verwisselbaar waardoor u een tevredenheidsgarantie heeft. De buitenkanten van het kussen zijn gevuld met een hoogwaardige 90% ganzendons. Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een uitstekende vochtregulatie.

  • Rondom hoogwaardig 90% ganzendons
  • Natural Vita Talalay latex kern met neksteun
  • Ergonomisch gevormd

Jonk dekbedden

Montana
Dekbed

Dekbed Montana, deze serie is van ongeëvenaarde kwaliteit. De vulling van 100% Pilsener heeft een extreme vulkracht. De tijk is van de allerfijnste zuiver geweven batist die slechts 75 g/m2 weegt. Deze combinatie van uniek hoogwaardige kwaliteiten zorgt voor de hoogst mogelijke soepelheid. De tijk heeft Vital Finish  ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. De tijk is cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden en heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed.

Jonk dekbedden

Supreme
Dekbed

Dekbed Supreme is de top op het gebied van dekbedden. De dons van de Supreme wordt zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogst is: de 100% witte Allura ganzendons. De tijk van 95% microtencel / 5% zijde geeft de luxe glans van zijde, is zeer huidvriendelijk en duurzaam en sterk als katoen. Het belangrijkste is echter het unieke vochtregulerend vermogen van de Supreme. In vergelijking met een katoenen tijk kan deze tijk 50% meer vocht opnemen. Dit voordeel, in combinatie met de zachte grip en de grote soepelheid van het materiaal, geeft het meest aangename en het gezondste slaapklimaat.

Welk model Jonk kussen of dekbed past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak