onze merken vergelijken

Beddenspeciaalzaak Fidder Slapen beschikt over een prachtig uitgebalanceerd pallet kwaliteitsmerken. Vergelijk de merken Auping, Pullman, Avek en Hästens, Vispring en Carpe Diem met elkaar en maak een weloverwogen keuze voor het bed van uw dromen. Of kies voor één van onze andere topmerken zoals Tempur of Swissflex.

Ieder beddenmerk heeft zijn unieke kenmerken. Zo werkt Hästens met alleen maar natuurlijke materialen en is het bed voorzien van een dekmatras, terwijl Vispring ook alleen maar natuurlijke materialen gebruikt, maar juist zonder dekmatras, waardoor die bedden heel anders aanvoelen. Carpe Diem begeeft zich in hetzelfde topsegment, maar kiest juist weer voor de mooiste kwaliteit natuurlatex die er voor handen is. Ontdek bij Fidder Slapen welk bed in het topsegment het beste bij u past.

Net onder het absolute topsegment bieden we drie oerdegelijke merken aan, allen van Nederlandse bodem. Auping, Pullman en Avek. Auping is al jaren het bekendste Nederlandse beddenmerk. In onze Auping Studio treft u het gehele Auping assortiment aan. Net iets minder bekend maar minimaal even goed zijn de merken Pullman en Avek. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast deze zes merken bieden we ook nog twee speciale merken aan. Van het Zwitserse merk Swissflex hebben wij diverse technisch perfecte lattenbodems en matrassen staan. Terwijl u bij Tempur de meest drukverlagende matrassen vindt, voor diegene die overgevoelig is op zijn of haar spieren en gewrichten.

Naast de acht hoofdpijlers hebben we een breed assortiment merken voor dekbedovertrekken, hoofdkussens, dekbedden, ledikanten en linnenkasten.

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

auping

Sinds Auping in 1888 in Deventer is opgericht, is het uitgegroeid tot het bekendste beddenmerk van Nederland.

Auping

hästens

Dit Zweedse beddenmerk is iconisch. Wie kent de blauw wit geruite boxsprings niet? Maar het is niet de enige kleur waarin deze comfortabele bedden gestoffeerd worden.

Hastens logo

avek

Sinds 1927 produceert het Friese merk Avek hoogwaardige bedden en matrassen. De kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang.

Logo Avek

vispring

Britse beddenbriljantie: dat is Vispring, een beddenmerk dat al bestaat sinds 1901. De bedden op de Titanic kwamen van dit merk uit Plymouth.

Vispring logo

pullman

Pullman is een Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardige boxsprings. Pullman boxsprings staan bekend om het ‘Scandinavisch Slapen’.

Pullman logo

carpe diem

De ene boxspring is de andere niet. Een van de meest toonaangevende merken in het hoogste segment van boxsprings is Carpe Diem.

Carpe diem logo

swissflex

Swissflex is een Zwitserse aanbieder van bedden, matrassen en lattenbodems in het betere segment.

Swissflex logo

tempur

Kosmisch comfortabel ligt u op een matras van traagschuim; een product dat na een lange ontwikkelingsfase met NASA werd vervaardigd.

Tempur logo