Auping matrassen

Auping matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk. De tijk is de bovenste én belangrijkste laag van de matras. De afritsbare tijken zijn wasbaar, ademend en zacht. Warm en Cool afwisselen per seizoen? Dat kan!

Auping Original boxsprings staan garant voor goede ventilatie. De boxspring zijn voorzien van een spiraalbodem en vormt samen met de speciale AVS boxspringmatrassen en eventueel topmatrassen een comfortabel, ademend bed. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden en een prachtig stoffenassortiment. Van chique neutrale stoffen tot gewaagde kleuren. Met hoofdborden in verschillende stijlen maakt u uw Auping boxspring bed naar eigen smaak compleet.

Vivo

Auping matras Inizio is de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping.

bekijk Vivo
Auping

Maestro

De Auping Maestro matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone. Je schouders kunnen nog beter wegzakken en je ervaart minder druk.

bekijk Maestro
Auping

Cresto

Auping matras Cresto heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor je beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart.

bekijk Cresto
Auping

Adagio

De Auping Adagio matras geeft je een gelijkmatige ondersteuning.

bekijk Adagio
Auping

Inizio

Auping matras Inizio is de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping.

bekijk Inizio
Auping