Onze merken

Bella Donna

Als u op zoek bent naar hoeslakens en moltons van hoge kwaliteit is Bella Donna de juiste keuze. Het rimpelvrije beddengoed is zacht en comfortabel, waardoor u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Daarnaast zijn de hoeslakens beschikbaar in prachtige kleuren dankzij het uitgebreide verfproces.

Bella Donna staat bekend om:

✓ Uitstekende pasvorm
Een goede combinatie van rekbaarheid en kwaliteit zorgt ervoor dat de hoeslakens perfect om uw matras passen.

✓ Extra lange katoenvezels
Dankzij de extra lange katoenvezels gaan de hoeslakens van Bella Donna erg lang mee en zijn ze vrij van pilling.

✓ Uitgebreid verfproces
De toevoeging van Aloë Vera en zijdeproteïnen aan het verfproces zorgt voor intense kleuren met een zeer subtiele glans.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Bella Donna assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Rotterdam, Den Haag en Woerden kunt u terecht voor het hoogwaardige beddenmerk Bella Donna. Hiervan bieden wij hoeslakens en moltons van hoge kwaliteit aan.

Ons assortiment
van Bella Donna

Bella Donna hoeslakens en moltons

Jersey hoeslakens en moltons van Bella Donna zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hoeslakens en moltons van Bella Donna

Een hoeslaken van Bella Donna is een investering in een goede nachtrust. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze kleuren zijn mooi en intens, vanwege het uitgebreide verfproces. Hierdoor vindt u altijd wel een hoeslaken dat past bij de rest van uw beddengoed. Ook hebben de hoeslakens een goede pasvorm.

De moltons van Bella Donna zorgen voor een hygiënische bescherming van uw matras. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijk katoen, waardoor ze net als de hoeslakens van hoge kwaliteit zijn.

Laat u adviseren over Bella Donna in onze showrooms

Als Bella Donna dealer bieden wij u in onze showrooms een groot aantal producten van dit prachtige beddengoedmerk aan. Naast goede hoeslakens en moltons vinden wij een professioneel slaapadvies ook erg belangrijk. Daarom werken wij op afspraak, zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u vragen of speciale wensen voorafgaand aan uw bezoek? Stuur ons gerust een e-mail via info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Bella Donna

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak