Auping Boxspring Criade

Cassenz hoofdkussens

Met een hoofdkussen die past bij je slaapstijl rust je beter uit. En krijg je de juiste ondersteuning. De vulling speelt hierbij een belangrijke rol.

De hoofdkussens van Cassenz zijn er in diverse varianten: latex, dons, synthetisch materiaal en specials. Ze zijn stuk voor stuk vormvast, ergonomisch gevormd en bieden constante ondersteuning. Zo weet je zeker dat je optimaal slaapt. Elke nacht opnieuw.

Specificaties Cassenz hoofdkussens

Cassenz Monaco is een ergonomisch gevormd latex hoofdkussen. Door de halfronde uitsparing aan de onderzijde vult dit kussen de ruimte tussen uw hoofd en schouders perfect op. Latex heeft de eigenschap dat het gedurende de gehele nacht dezelfde hoogte behoudt waardoor u uw kussen niet meer hoeft op te schudden en u ten alle tijden de juiste ondersteuning behoud.

Cassenz Le Mans een heerlijk latex hoofdkussen gemaakt van 100% latex. Dit materiaal is zeer stevig en vormvast. Het kussen is ergonomisch gevormd. Hij ondersteunt je hoofd gedurende de hele nacht. En je hoeft het kussen nooit op te schudden om heerlijk te slapen.

De Sandown 30 is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 30% dons en 70% veertjes. Door de veertjes is dit een iets steviger kussen

De Sandown 90 is een heerlijk hoofdkussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit donzen kussen is gevuld met 90% dons en 10% veertjes. Lekker zacht donzen hoofdkussen.

Kom naar onze showroom om ons ruime assortiment aan hoofdkussen te proberen. Wij weten als geen ander dat het van essentieel belang is om een hoofdkussen thuis op u eigen bed te testen, daarom mag u bij Fidder u nieuwe hoofdkussen 3 nachten thuis proberen, niet goed… Kom het hoofdkussen dan gewoon omruilen of retourneren in onze winkel.

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

onze merken

Fidder staat voor sterke merken. Allemaal bij elkaar,
u hoeft alleen nog maar te kiezen.

actuele
aanbiedingen

Profiteer van kortingen en scherpe aanbiedingen!