Onze merken

Christian Fischbacher

Christian Fischbacher is een Zwitsers merk dat al meer dan 200 jaar bestaat. In deze tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal merk. Kwaliteit en oog voor detail kenmerken de hoogwaardige producten van Christian Fischbacher.

Christian Fischbacher staat bekend om:

✓ Zwitserse luxe

Het Zwitserse merk vindt hoge kwaliteit erg belangrijk. De dekbedovertrekken worden dan ook met veel kennis en expertise gemaakt.

✓ Twee eeuwen aan ervaring

Christian Fischbacher bestaat al meer dan 200 jaar. In deze tijd hebben ze hun productie en vakmanschap steeds verder ontwikkeld.

Oog voor detail

De ontwerpen van Christian Fischbacher wordt gekenmerkt door oog voor detail.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Christian Fischbacher assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Rotterdam en Den Haag kunt u terecht voor het hoogwaardige beddengoedmerk Christian Fischbacher. Hiervan bieden wij dekbedovertrekken aan.

Onze Christian Fischbacher showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Christian Fischbacher

Christian Fischbacher dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Christian Fischbacher zijn geïnspireerd door de laatste trends en zijn verkrijgbaar in zowel drukke en kleurrijke patronen als meer serene en rustige ontwerpen.

Dekbedovertrekken van Christian Fischbacher

De dekbedovertrekken van Christian Fischbacher zijn geïnspireerd door de laatste trends en zijn verkrijgbaar in zowel drukke en kleurrijke patronen als meer serene en rustige ontwerpen. Ze hebben een luxueuze uitstraling en staan dus mooi in uw interieur. Naast de laatste modetrends, laat Christian Fischbacher zich ook inspireren door andere culturen.

 

Laat u adviseren over Christian Fischbacher in onze showrooms

Wij bieden als dealer van Christian Fischbacher een groot aantal producten van dit hoogwaardige beddengoedmerk aan in onze showrooms in Rotterdam en Den Haag. De dekbedovertrekken zijn van Zwitserse kwaliteit. Daarnaast vinden wij een goed en professioneel slaapadvies uiterst belangrijk. Om zeker te weten dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient, werken wij op afspraak.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Christian Fischbacher

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak