Onze merken

Hasena

Hasena vindt haar oorsprong in Zwitserland en is gespecialiseerd in houten bedden en ledikanten sinds 1951. De moderne bedden komen in alle maten en houtsoorten, van eiken tot beuken. Geniet van tijdloze klasse en ontdek het genot van elegantie en heerlijk slapen.

Hasena staat bekend om:

✓ Swiss bed concept
Uw eigen droombed uitkiezen? Dat klinkt als een droom, maar met het Swiss bed concept is het mogelijk. Met duurzame materialen en creatieve designs ontwerpt u uw bed geheel naar eigen smaak.

✓ Onbeperkte combinatiemogelijkheden
Van strak en modern tot klassiek en robuust. En van verschillende hoogtes en breedtes tot eindeloze combinaties aan materialen, zoals stof, leder en hout. Waar uw voorkeur ook naar toe gaan, met een Hasena ledikant komt u altijd tot een bed van hoogwaardige kwaliteit.

✓ Moderne bedden ontworpen met ambachtelijk vakmanschap
Ieder onderdeel van een bed is uniek en vraagt om zorgvuldigheid en precisie. Gedetailleerd vakmanschap ziet u dan ook terug in uw gekozen bedframe, poten en hoofdbord. Hierdoor creëert u een unieke en moderne slaapomgeving waar u uitgerust wakker wordt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Hasena assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het beddenmerk Hasena. Hiervan bieden wij diverse houten ledikanten aan.

Onze Hasena showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Hasena

Hasena ledikanten

Hasena levert houten ledikanten van absolute topkwaliteit. Ledikanten in alle maten en houtsoorten, van eiken tot beuken.

Ledikanten van Hasena

Hasena biedt een uitgebreide collectie aan met eigentijdse designs met duurzame materialen. De Hasena ledikanten zijn losse bedframes die u zelf samenstelt met een lattenbodem en matras naar keuze. De moderne ledikanten maakt u af met een passend hoofdbord, evenals de materialen, kleuren en afmetingen van het bed.

Laat u adviseren over Hasena in onze showroom

Als Hasena dealer in Nederland verwelkomen we u graag in onze showroom, waar we u kunnen voorzien van alle benodigde informatie over de ledikanten. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van persoonlijke aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Hasena producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Hasena

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak