Hastens bedden

Hästens

Zweeds topproducent van handgemaakte luxe en comfortabele boxsprings en bedden gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Hästens bedden en Hästens boxsprings vindt u exclusief in Hästens Shop Woerden bij Fidder Slapen in Woerden. Maak kennis met deze topkwaliteit boxsprings vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen zoals grenen hout, vlas, paardenhaar, wol, mohair en katoen.

In Hästens Shop Woerden vindt u het gehele assortiment van Hästens. Van de Marquis tot en met de 2000T. Onze winkel ligt op 900 meter van afslag Woerden aan de A12 en is perfect bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. U kunt bij Hästens Shop Woerden gratis voor de deur parkeren, zodat u uitgebreid en in alle rust kunt proefliggen op de Hästens bedden.

Continentale bedden

Alle Hästens continentale boxsprings bestaan uit drie lagen. De boxspring, het matras en het dekmatras. Het samenspel tussen de lagen zorgt voor het ultieme Hästens gevoel.

bekijk Continentale bedden
Hastens

Frame bedden

Hästens Frame bedden zijn opgebouwd uit twee onderdelen: een hoge base bestaande uit boxspring en matras in één en een dekmatras. Voor de liefhebber van een wat steviger Hästens bed.

bekijk frame bedden
Hastens

Adjustable bedden

Zet je verstelbare Hästens Adjustable bed in de ideale positie om dat spannende boek uit te lezen of om rustig wakker te worden. Rug- en beengedeelte zijn onafhankelijk verstelbaar.

bekijk adjustable bedden
Hastens

Dekmatrassen

Hästens dekmatrassen zijn er in diverse uitvoeringen: BJ, BJX en de BJX Luxury. Ten allen tijde vervaardigd uit zuiver natuurlijke materialen met als basis paarden(staart)haar.

bekijk Dekmatrassen
Hastens

Dekbedden

Hästens dekbedden zijn gemaakt van de allerbeste zuivere ganzendons. De ganzendons heeft van nature perfect vochtregulerende eigenschappen en slaapt heerlijk koel en fris.

bekijk dekbedden
Hastens

Hoofdkussens

Hästens kussens zijn heerlijk veerkrachtig en vederlicht. De kussens zijn gemaakt van de allerbeste zuivere ganzendons. Kies het juiste Hästens kussen bij uw Hästens bed uit.

bekijk Hoofdkussens
Hastens

Bedtextiel

Klassiek, stijlvol, modern. Hästens beddengoed biedt u een geheel nieuw niveau van luxe. Ontdek de chique en kleurrijke dekbedovertrekken, hoeslakens en matrasbeschermers.

bekijk bedtextiel
Hastens