Onze merken

Jonk

Gebroeders Jonk uit Volendam bestaan al sinds 1924. Met hun ambacht leveren zij exclusieve kwaliteitsproducten, zoals dekbedden en hoofdkussens. De meeste producten kunnen op maat worden gemaakt waardoor u geniet van premium en gepersonaliseerd slaapcomfort.

Jonk staat bekend om:

✓ Mogelijkheden in maatwerk
De perfecte nachtrust is voor iedereen persoonlijk. Met maatwerkoplossingen zorgt Jonk ervoor dat producten helemaal aansluiten aan uw persoonlijke slaapvoorkeuren.

✓ Aanpasbare dekbedden
Dekbedden van Jonk bieden de ideale warmte-isolatie. Toch te koud of te warm? Ieder dekbed is gevuld per vak waardoor het eenvoudig is om dons toe te voegen of te verwijderen. Zo creëert u ieder seizoen een aangename slaapervaring.

✓ Hoogwaardige donssoorten
Ervaar ongekende zachtheid, isolatie en comfort. Door jarenlange historie en ervaring beschikt Jonk over de fijnste donssoorten. Dit zorgt ervoor dat Jonk’s slaapproducten het gevoel geven alsof u onder een zachte wolk van lucht slaapt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Jonk assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Den Haag, Rotterdam en Woerden kunt u terecht voor het merk Jonk. Hiervan bieden wij hoofdkussens en dekbedden.

Onze Jonk showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Jonk

Jonk kussens en dekbedden

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen en dekbed van Jonk.

Dekbedden en hoofdkussens van Jonk

Jonk biedt een uitgebreid assortiment aan met kwalitatieve en duurzame slaapproducten. In de dekbedden en kussens gebruiken zij naast dons en veren, ook natuurhaar, natuurlatex en synthetische materialen als vulmateriaal. Ze bieden een tevredenheidsgarantie waarbij zij meedenken met uw specifieke wensen, zodat u uitgerust wakker kan worden.

Laat u adviseren over Jonk in onze showrooms

Als Jonk dealer verwelkomen we u graag in onze showrooms waar we u voorzien van alle benodigde informatie over de dekbedden en hoofdkussens. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van toegewijde aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Jonk producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Jonk

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak