Onze merken

Kayori

Kayori is een merk dat humane omstandigheden en duurzaamheid erg belangrijk vindt. De dekbedovertrekken van Kayori zijn dan ook een verantwoorde keuze. Daarnaast zijn ze beschikbaar in allerlei leuke kleuren en patronen, zodat het beddengoed mooi in uw interieur past.

Kayori staat bekend om:

✓ Duurzaam katoen

Duurzaamheid is belangrijk voor Kayori. Daarom maken zij alleen gebruik van katoen dat Global Organic Textile Standard (GOTS) gecertificeerd is.

✓ Humaniteit

Naast het milieu, wordt ook de mens niet vergeten. Bij de keuze van katoen wordt er ook gekeken naar het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit is een initiatief dat zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden.

Een dekbed voor ieder interieur

Kayori biedt een breed scala aan dekbedovertrekken. Ze hebben zowel prints als effen kleuren, dus er is een passend ontwerp voor iedere slaapkamer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Kayori assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het verantwoorde beddengoedmerk Kayori. Hiervan bieden wij dekbedovertrekken aan.

Onze Kayori showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Kayori

Kayori dekbedovertrekken

Kayori dekbedovertrekken worden op een duurzame en humane manier geproduceerd. U heeft de keuze uit verschillende materialen, kleuren en ontwerpen.

Dekbedovertrekken van Kayori

De dekbedovertrekken van Kayori worden op een duurzame manier geproduceerd. Humane omstandigheden en strenge milieunormen zijn belangrijk voor dit merk dat ontwerpt met respect voor de planeet. De producten zorgen voor een rustieke en toch elegante look, en ze voelen zacht aan. Dit maakt de dekbedovertrekken een fijne toevoeging aan ieder bed.

Kayori laat zich inspireren door de natuur. Dit is terug te zien in de subtiele texturen, verfijnde details en rijke kleuren. Of u nu van een effen dekbedovertrek houdt of liever voor een print gaat, Kayori heeft altijd wel een passend ontwerp.

 

Laat u adviseren over Kayori in onze showroom

Wij bieden als Kayori-dealer een groot aantal producten van dit verantwoorde beddenmerk aan in onze showroom. Mooie kleuren en patronen zorgen voor een goede match met uw interieur. Daarnaast vinden wij een goed en professioneel slaapadvies uiterst belangrijk. Daarom werken wij op afspraak, zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Kayori

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak