Onze merken

Lysdrap

Lysdrap wil alle slapers van hoogwaardig bedlinnen voorzien. Vakmanschap, service en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel. Alle Lysdrap collecties worden in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerde medewerkers met als streefdoel: de wensen van de kritische klant vervullen.

Lysdrap staat bekend om:

✓ Europese premium stoffen
Alleen stoffen van de beste kwaliteit worden gebruikt voor het beddengoed van Lysdrap.

✓ Perfecte afwerkingen en maatwerk
Perfectie, in de ruimste vorm van het woord, staat centraal bij dit merk. Alle overtrekken, slopen en lakens worden in de desgewenste maat gemaakt.

✓ Eigentijdse collecties uit eigen atelier
Lysdrap doet niet mee met de massaproductie van vele grote merken. Alle collecties worden in eigen atelier geproduceerd.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Lysdrap assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Rotterdam, Den Haag en Woerden kunt u terecht voor het hoogwaardige beddengoedmerk Lysdrap. Hiervan bieden wij dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons aan.

Onze Lysdrap showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Lysdrap

Lysdrap dekbedovertrekken

De Lysdrap dekbedovertrekken worden allemaal geproduceerd in het eigen atelier op Belgische bodem. Vakmanschap staat hoog in het vaandel.

Lysdrap hoeslakens en moltons

Met de hoeslakens en moltons van Lysdrap maakt u uw bed compleet. De hoogwaardige ontwerpen zorgen voor een mooi geheel.

Dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons van Lysdrap

Lysdrap is een merk dat bekend staat om producten van hoge kwaliteit. De Europese stoffen zijn van hoge kwaliteit en worden in eigen atelier verwerkt tot dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons. Uiteraard zijn de producten verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kunt u beddengoed kiezen dat uitstekend bij uw interieur past.

Laat u adviseren over Lysdrap in onze showrooms

Als verkooppunt van Lysdrap bieden wij u in onze showrooms een groot aantal producten van dit Belgische beddengoedmerk aan. Al deze producten zijn gemaakt in het eigen atelier van Lysdrap en zorgen voor een goede nachtrust. Een goed en professioneel slaapadvies vinden wij uiterst belangrijk. We werken daarom op afspraak, zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Lysdrap

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak