Onze merken

Mahoton

Mahoton is een familiebedrijf dat is ontstaan in 1984, gewoon hier in Nederland. De producten die ze bieden zijn innovatief en geschikt voor iedere slaper. Dit komt doordat de lattenbodems van Mahoton verstelbaar zijn. Ook is er een ruime collectie matrassen.

Mahoton staat bekend om:

✓ Persoonlijk instelbare lattenbodems

De lattenbodems van Mahoton zijn verstelbaar. Zo kunt u de bodem perfect instellen voor uw lichaam.

✓ Een matras voor iedere slaper

Dankzij de ruime keuze aan (natuurrubber) matrassen met ieder zijn eigen eigenschappen, is er altijd een matras dat goed bij u past.

Innovatieve oplossingen

Van een verkoelende kussensloop tot een universele bedlift: Mahoton is een innovatief merk dat met vernieuwingen blijft komen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Mahoton assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het innovatieve beddenmerk Mahoton. Hiervan bieden wij bedbodems en matrassen aan.

Onze Mahoton showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Mahoton

Mahoton bedbodems

De lattenbodems van Mahoton zijn verstelbaar naar uw persoonlijke lichaamsvorm en lichaamsgewicht.

Mahoton matrassen

De ergonomische matrassen (van natuurrubber) zorgen voor de juiste ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen.

Bedbodems en matrassen van Mahoton

De lattenbodems en matrassen van Mahoton zijn gemaakt van natuurlijk materialen van hoge kwaliteit. De producten worden zo gemaakt dat er een goede nachtrust wordt gefaciliteerd voor iedere slaper. Zo zijn er verschillende matrassen met ergonomische comfortzones en zijn de lattermbodems verstelbaar naar uw lichaamsgewicht en lichaamsvorm.

 

Laat u adviseren over Mahoton in onze showroom

Als Mahoton dealer bieden wij u in onze showroom een groot aantal producten van dit Nederlandse beddenmerk aan. Al deze producten faciliteren een goede nachtrust voor iedere slaper, omdat de producten verstelbaar zijn naar uw lichaam.

Een goed en professioneel slaapadvies vinden wij uiterst belangrijk, daarom werken wij op afspraak. Zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Mahoton

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak