Onze merken

Nill Spring

Nill Spring is ontwikkeld in 2006 door een samenwerking tussen Frank Cornille en Guy Dupont. De passie voor het vakmanschap in combinatie met ervaring zorgde ervoor dat Nill Spring kon uitgroeien tot een succesvol merk. Al decennia lang zorgt het voor slaapcomfort met hoogwaardige boxsprings en matrassen.

Nill Spring staat bekend om:

✓ Ambachtelijke kwaliteit
Dit familiebedrijf heeft vier generaties aan kennis en vakmanschap. Deze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen voor boxsprings van hoge kwaliteit.

✓ Onderscheidende ontwerpen
Nill Spring haalt inspiratie uit andere soorten meubels, zoals tafels en stoelen. Dit zorgt voor unieke ontwerpen.

✓ Producten van hoge kwaliteit
Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren en kwalitatieve stoffen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Nill Spring assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het ambachtelijke beddenmerk Nill Spring. Hiervan bieden wij hoogwaardige boxsprings en matrassen aan.

Onze Nill Spring showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Nill Spring

Nill Spring boxsprings

Een boxspring van Nill Spring is niet alleen fijn om in te slapen en relaxen, het is ook de blikvanger in u kamer. Een duurzame, comfortabele en vooral prachtig boxspring helemaal voor u op maat gemaakt.

Nill Spring matrassen

Een matras van Nill Spring is comfortabel en gaat lang mee. De matrassen zijn 100% recyclebaar, doordat ze van duurzame materialen worden gemaakt. Daarnaast dragen ze bij aan een heerlijke nachtrust.

Boxsprings en matrassen van Nill Spring

Een boxspring van Nill Spring is niet alleen fijn om in te slapen en relaxen, het is ook de blikvanger in uw slaapkamer. Een duurzaam, comfortabel en vooral prachtig design helemaal voor u op maat gemaakt. Deze drie eigenschappen vindt u dan ook terug in elke boxspring.

Ook de matrassen van Nill Spring voorzien u van het nodige comfort. Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende hardheden, gemaakt van de beste materialen. Zo gebruikt Nill Spring bijvoorbeeld Belgische damast, tijk en Zwitserse wol.

 

Nillspring boxspring Infini
Nillspring boxspring Infini

 

Laat u adviseren over Nill Spring in onze showroom

Als Nill Spring dealer bieden wij u in onze showroom in Woerden een mooi assortiment van dit Belgische beddenmerk aan. Het geven van een professioneel slaapadvies voor ons erg belangrijk. Door op afspraak te werken, weten we zeker dat u alle aandacht krijgt die u verdient.

Heeft u vragen of speciale wensen voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Nill Spring

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak