Onze merken

Design boxsprings van Nill Spring

Voor een hoogwaardige boxspring of matras van Nill Spring komt u naar Fidder Slapen in Woerden. Uw slaapspecialist die goed bereikbaar is vanuit Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn.

In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring. Beide Vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bloeiend bedrijf. De jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn feeling voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van boxsprings en matrassen. Investeren in Nill Spring is voluit investeren in één van de allerbeste producten voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

Breng snel een bezoek aan onze showroom

Bij Fidder Slapen in Woerden werken we op afspraak als u vanuit Utrecht, Gouda, Alphen aan den Rijn of elders in Nederland langskomt voor het testen van de Nill Spring bedden. Op deze manieren kunnen we garanderen dat we écht de tijd en aandacht voor u hebben. Enkel op deze wijze krijgt u het beste slaapadvies waarbij we rekening houden met al uw wensen. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0348 202 858. Dan rekenen we op u als u vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn naar Woerden of elders in Nederland komt voor het ontdekken van het assortiment van Nill Spring. U bereikt ons ook via een e-mail naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment
van Nill Spring

Ons assortiment van

Nill Spring

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak