Onze merken

Novamobili

Novamobili is een toonaangevend meubelmerk. Met hun modulaire kasten verweven ze Italiaans vakmanschap met eigentijdse designs. De meubels, waaronder hun modulaire kasten, zijn op maat gemaakte oplossingen die passen bij ieder stijlvol en functioneel interieur.

Novamobili staat bekend om:

✓ Praktische en stijlvolle oplossingen
Verfijnde Italiaanse designs en functionaliteit komen met de kasten van Novamobili. Verrijk uw wooninterieur met deze modieuze meubelstukken. Beleef een prachtige manier van opbergen en ervaar een opgeruimd gevoel.

✓ Op maat gemaakte designs
Uw opslagbehoeften worden beantwoord met een op maat gemaakte kast van Novamobili. Met aandacht voor detail in ieder ontwerp kunt u de kasten naadloos integreren in iedere ruimte. Creëer de inloopkast van uw dromen, bouw esthetische dressoirs of geniet van een functionele garderobe.

✓ Opbergruimte geheel naar uw smaak
Novamobili biedt gepersonaliseerde en slimme opbergruimtes. De indeling van uw kast stelt u geheel zelf samen, zodat de kast helemaal naar uw wensen is. Van extra legplanken tot handige lades: met keuze uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen kiest u een kast die perfect past bij uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Novamobili assortiment in onze showrooms

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het meubelmerk Novamobili. Hiervan bieden wij diverse modulaire kasten aan.

Onze Novamobili showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Novamobili

Novamobili kasten

Novamobili is een Italiaans merk dat bekend staat om haar stijlvolle en moderne kasten. Novamobili kasten zijn tot in detail prachtig afgewerkt.

Kasten van Novamobili

Novamobili kasten zijn veelzijdige opslagoplossingen met elegante, Italiaanse designs. Uw spullen bergt u efficiënt op in persoonlijk ontworpen kasten. Ze zijn een verfijnde aanvulling voor uiteenlopende ruimtes zoals de slaapkamer of woonkamer.

De duurzame kasten zijn zeer goed aanpasbaar met verschillende soorten deuren en materialen. Denk aan schuifdeuren, draaideuren en open kasten of materialen als matglas, spiegels en houtfineer. Met accessoires als kledingroedes, lades en planken maakt u het geheel af en geniet u van een complete en plezierige opslagervaring.

 

Novamobili draaideur kledingkast

 

Laat u adviseren over Novamobili in onze showrooms

Als Novamobili dealer verwelkomen we u graag in onze showrooms waar we u voorzien van alle benodigde informatie over de kasten. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van toegewijde aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Novamobili producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Novamobili

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak