Onze merken

Silvana Support

Al 40 jaar lang ontwikkelt en produceert Silvana hoofdkussens. Op basis van wetenschappelijk onderzoek ontstond Silvana Support: een speciaal hoofdkussen met neksteun. Dit kussen zorgt voor de juiste ondersteuning van uw nek, hoofd en schouders waardoor u kunt liggen in uw perfecte slaaphouding.

Silvana Support staat bekend om:

✓ Altijd fris opstaan
Elke dag met een fris gevoel opstaan? Het Silvana Support hoofdkussen bestaat uit ademend katoen dat zorgt voor goede ventilatie. Met de Sanizited®-behandeling is het kussen beschermd tegen schimmels en bacteriën. Daarbij is het zeer geschikt voor mensen met een (huisstofmijt)allergie.

✓ Perfect afgestemd hoofdkussen
Ieder Silvana kussen is navulbaar als het na verloop van tijd zachter wordt. Ook kunt u naar eigen voorkeur uw neksteun vervangen voor een nieuwe. Zo beleeft u optimaal comfort en geniet u extra lang van uw hoofdkussen van Silvana.

✓ Slapen met nekondersteuning
Elk Silvana Support hoofdkussen bestaat uit een nekinkeping en een afgestemde neksteun. Naar eigen voorkeuren kunt u dit aanpassen op zachtheid en stevigheid. Hierdoor geniet u van een correcte ondersteuning en een comfortabele slaaphouding.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Silvana Support assortiment in onze showroom

In onze showrooms in Woerden kunt u terecht voor het beddenmerk Silvana. Hiervan bieden wij diverse nekondersteunende hoofdkussens aan, zoals:

Silvana support Grenat: Voor extreem zachte ondersteuning. Perfect voor gebruik op een uiterst zacht slaapsysteem. Het beste alternatief voor wie op de buik slaapt

Silvana support Saphir: Voor zij die een voorkeur hebben voor een zacht en soepel hoofdkussen en voor gebruik op een zacht slaapsysteem.

Silvana support Emerald: Uitermate geschikt voor een gemiddeld postuur en voor gebruik op een standaard slaapsysteem.

Silvana support Fluorine: Iets steviger dan de Silvana support Emerald in zowel neksteun als bovenvlakken.

Silvana support Cristal: Vooral voor mensen met een voorkeur voor een veerkrachtige ondersteuning en voor gebruik op een steviger slaapsysteem.

Silvana support Larimar: Geschikt voor mensen met een voorkeur voor een stevig hoofdkussen en voor zijslapers in combinatie met een stevig slaapsysteem.

Onze Silvana Support showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Silvana Support

Silvana Support kussens en dekbedden

Met een Silvana Support hoofdkussen voorziet u uw hoofd en nekwervels van optimale ondersteuning.

Hoofdkussens van Silvana Support

Met gedegen onderzoek en samenwerking met fysiotherapeuten, creëerde Silvana het Silvana Support hoofdkussen. Dit kussen geeft de perfecte ondersteuning aan uw hoofd en nekwervels – een derde van de kwetsbare wervelkolom. Met Silvana Support zorgt u ervoor dat er in dat gebied geen spanning is, zodat u ontspannen en comfortabel tot rust komt.

Laat u adviseren over Silvana Support in onze showroom

Als Silvana Support dealer verwelkomen we u graag in onze showroom in Woerden. Hier voorzien we u van alle benodigde informatie over het hoofdkussen. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van toegewijde aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Silvana Support producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Silvana Support

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak