Auping Boxspring Criade

Snooz lattenbodems

De lattenbodems van Snooz zijn meer dan zomaar een lattenbodem. Zo kunnen deze bodems helemaal op uw lichaam worden afgesteld. De gebogen latten zitten in verende kappen en kunnen daardoor veren én kantelen. Waardoor de bodem perfect mee vormt naar de contouren van het lichaam. De lattenbodem is standaard voorzien van een schouderzone. Ook kunnen we de latten per twee in hardheid verstellen en de lendesteun in hoogte verstellen waardoor we, in combinatie met het juiste matras de perfecte ondersteuning voor uw lichaam kunnen bieden.

specificaties Snooz lattenbodems

Snooz lattenbodem Prestige

De Prestige lattenbodem kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Zo zijn alle lathouders verstelbaar in soft of hard. Daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nek zones in vijf standen in hoogte worden versteld.

De kunststof met glasvezel versterkte latten zijn voorzien van extra ventilatie-openingen. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

 

Snooz lattenbodem Comfort

De Comfort lattenbodem biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft.

Op essentiele zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cmworden verhoogd. Dit kan in de lumbale en nek zone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm.

 

Snooz lattenbodem Basic

De Basic lattenbodem biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Het stevige beukenhouten frame geeft een robuuste basis voor de 28 overstekende latten.

De verstelbare middenzone en de bijgeleverde rode inserts geven deze lattenbodem een uitstekende en persoonlijk instelbaar comfort. De elektrisch verstelbare 2 motorige uitvoering is inclusief noodstroom accu en spanningsbegrenzer in de motor ingebouwd.

 

 

 

 

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

onze merken

Fidder staat voor sterke merken. Allemaal bij elkaar,
u hoeft alleen nog maar te kiezen.

actuele
aanbiedingen

Profiteer van kortingen en scherpe aanbiedingen!