Onze merken

Van Os

Al sinds 1929 vervaardigt Van Os uit eigen fabriek hoogwaardige meubelen voor de slaapkamer. De ledikanten van Van Os bieden door eigen productie een veelzijdige keuze in kleuren, maten en materialen als massief eiken, houtfineer en gelakt MDF. Zo geniet u van mooi design én een goede nachtrust.

Van Os staat bekend om:

✓ Mogelijkheden in maatwerk
Ontdek slaapcomfort op maat met de bedden van Van Os. De op maat gemaakte slaapoplossingen bieden onbegrensde mogelijkheden, zodat u uw unieke droombed kunt creëren.

✓ Stijlvol met bijpassende meubels
Een rustgevende slaapomgeving maakt u helemaal af met perfect afgestemde meubelen van Van Os. Denk aan stijlvolle nachtkastjes en handige commodes. Ook een bijpassende achterwand is mogelijk en kan zorgen voor een betere akoestiek en isolatie in uw slaapkamer.

✓ Deelbare bedden
Slaapcomfort kan verschillen per individu. Met een deelbaar bed van Van Os ervaart u ultieme flexibiliteit en gepersonaliseerde verstelbaarheid. Kortom perfect voor slaappartners met verschillende slaapvoorkeuren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Van Os assortiment in onze showrooms

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het beddenmerk Van Os. Hiervan bieden wij op maat gemaakte ledikanten aan.

Onze Van Os showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Van Os

Van Os ledikanten

Ledikanten van Van Os

De collectie Van Os ledikanten biedt diverse stijlen om uw nachtrust te verrijken. Van modern tot klassiek, en geheel aan te passen naar uw voorkeuren en behoeften. Stijl, comfort en kwaliteit komen bij Van Os samen, zodat u elke dag uitgerust wakker wordt.

Laat u adviseren over Van Os in onze showrooms

Als Van Os dealer verwelkomen we u graag in onze showrooms waar we u voorzien van alle benodigde informatie over de dekbedovertrekken. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van toegewijde aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen omtrent Van Os producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Van Os

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak