Onze merken

Vandyck

Bed- en badmodemerk Vandyck is wereldwijd verkrijgbaar. De toonaangevende en uitgebreide collecties in onder andere dekbedovertrekken en hoeslakens zijn een enorme sfeermaker voor de slaapkamer. Met eenvoudig gemak geeft u uw bed een make-over en geniet van u van comfortabele slaap.

Vandyck staat bekend om:

✓ Breed assortiment voor iedere stijl
Het ruime aanbod van Vandyck dekbedovertrekken is ontworpen voor elke stijl. Van tijdloos klassiek tot modern chic en van speels tot kleurrijk: het perfecte overtrek vindt u gegarandeerd in het Vandyck assortiment, geheel passend bij uw smaak.

✓ Comfortabele slaapkamerinrichting
Maak een oase van rust en comfort in uw slaapkamer met een dekbedovertrek van Vandyck. De zachte stoffen zorgen voor een serene omgeving waar u geniet van de ultieme nachtrust.

✓ Premium materialen en designs
De luxe materialen en verfijnde designs geven een premium gevoel tijdens het slapen. De exclusieve dekbedovertrekken met hoogwaardige kwaliteit dragen bij aan uw gewenste slaapkameruitstraling en voorzien van optimale slaap.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Vandyck assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Den Haag, Rotterdam en Woerden kunt u terecht voor het beddengoedmerk Vandyck. Hiervan bieden wij uiteenlopende dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens aan.

Onze Vandyck showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Vandyck

Vandyck dekbedovertrekken

Naast dat een dekbedovertrek natuurlijk een enorme sfeermaker is voor in de slaapkamer heeft het ook een belangrijke functie.

Dekbedovertrekken van Vandyck

Vandyck beddengoed combineert hoogwaardige kwaliteit met stijlvolle ontwerpen. Hierdoor is het favoriet voor wie op zoek is naar een luxe nachtrust. Het merk is toegewijd aan duurzaamheid en werkt met andere bedrijven en organisaties aan het voorkomen van kwesties als dierenleed of milieuschade. Dit alles resulteert in een zorgeloze slaapervaring, waarbij uw comfort en gemoedsrust samenkomen tot de perfecte nachtrust.

Laat u adviseren over Vandyck in onze showrooms

Als Vandyck dealer verwelkomen we u graag in onze showrooms waar we u voorzien van alle benodigde informatie over de dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens. Door ook op afspraak te werken, verzekeren we u van toegewijde aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Vandyck producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Vandyck

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak