Onze merken

Vispring boxpringen

Een luxe boxspring van het Britse merk Vispring staat voor vakmanschap en een ongeëvenaarde slaapbeleving. Vanuit Plymouth, in het zuidwesten van Engeland, wordt sinds 1901 op ambachtelijke wijze gewerkt aan het met de hand maken van de beste en mooiste matrassen en bedden. Aandacht voor detail en afwerking met uitsluitend natuurlijke materialen kenmerken de producten van Vispring. Laat u inspireren door de veelheid aan stijlen en mogelijkheden van Vispring boxsprings en matrassen in onze showroom.

Deskundig advies over bedden van Vispring in onze showrooms

Alle bedden en pocketveermatrassen van Vispring worden met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen. Hierbij worden eeuwenoude technieken gebruikt die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door de jaren heen zijn deze technieken verbeterd. Bovendien wordt er nog steeds naar perfectie gewerkt door continue verbeteringen en inzichten toe te passen in de productietechnieken. Of u nu langskomt vanuit Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam, wij vertellen u graag meer over deze technieken van Vispring. De Vispring-bedden zijn bovendien gemaakt van de beste materialen zoals Brits fleecewol, katoen, mohair, zijde en paardenhaar. Daardoor zijn die boxsprings met pocketveringmatrassen extra luxe. De natuurlijke materialen zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit maakt een bed van Vispring niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook nog eens ecologisch verantwoord. De volledige lijn van Carpe Diem en de bedden van Hästens bieden u vergelijkbare luxe.

Maak een afspraak zodat we de tijd voor u kunnen nemen

Uiteraard hechten wij veel waarde aan een het geven van goed advies. Daarom besteden we graag onze tijd en aandacht aan u wanneer u een bezoek brengt aan Fidder Slapen. Voor ons Vispring assortiment kunt u terecht in onze luxe showrooms in Woerden en Rotterdam. Maak daarom een afspraak door te bellen naar 0348 – 412 861. Door op afspraak te werken, weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient. Heeft u voorafgaand uw bezoek nog vragen of speciale wensen omtrent Vispring producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment
van Vispring

Waarom een Vispring bed?

 Natuurlijke materialen
Alleen de allerbeste natuurlijke materialen worden gebruikt. Het gaat hierbij om de beste natuurlijke vezels afkomstig van materialen zoals kasjmier, zuiver katoen, Shetland wol en pure zijde. Zachte materialen afkomstig uit de natuur die bijdragen aan optimale ventilatie, duurzaamheid en extra comfort..

 Handgemaakte bedden
Het Vispring recept is nog altijd onveranderd: Luxe bedden en boxsprings die hand gemaakt worden en met gevoel voor klasse en stijl zijn afgewerkt. Het perfecte bed voor de perfecte nachtrust!

 Bedden op maat

Een Vispring bed op maat is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde nacht slapen. Daarnaast voorziet Vispring ieder matras en boxspring van een unieke selectie op maat gemaakte veren om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden

Het juiste Vispring matras op de boxspring

Een perfecte nachtrust begint met een goede boxspring en wordt gecompleteerd door het juiste matras. Vispring matrassen staan bekend om twee dingen. De door Vispring zelf ontwikkelde pocketvering. Die worden voorzien van katoenen pockets en in de lengte geplaatst om beweging en slaaphouding perfect te ondersteunen. Daarnaast zijn alle Vispring matrassen voorzien van side-stitching. Een techniek waarbij de rand van het matras wordt bevestigd aan de veren en dat bijdraagt aan een optimale vering en een langere levensduur van de matrassen. Bovendien wordt bij de productie van Vispring matrassen uitsluitend met de beste natuurlijke materialen gewerkt waardoor de duurzaamheid, ventilatie en warmteregulatie ongeëvenaard is.

Vispring boxspring bij Fidder Slapen

Voor een ruime collectie Vispring bedden bent u van harte welkom in onze showrooms in Woerden en Rotterdam. Het Britse merk bepaalt al ruim 100 jaar de internationale standaard voor ambachtelijk geproduceerde bedden. Toppunt van comfort en verfijning zijn de boxsprings die uitsluitend bekleed worden met natuurlijke materialen zoals zijde, kasjmier, zuiver katoen en Shetland wol. Daarnaast zijn de handgemaakte Vispring pocketveren één van de succesvolle ingrediënten van het slaapcomfort dat een luxe bed u biedt. De superieure afwerking van Vispring boxsprings zorgt voor een ideale combinatie van zachtheid en stevigheid. Als Vispring dealer kunnen wij u in onze showrooms een groot aantal luxe boxsprings, matrassen, topmatrassen en hoofdborden van Vispring aanbieden. Zowel onze showroom in Woerden als Rotterdam is eenvoudig bereikbaar vanuit diverse nabijgelegen snelwegen.

Ons assortiment van

Vispring

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak