Onze merken

Vispring

Vispring is een Brits luxemerk dat sinds 1901 de beste en mooiste boxsprings en matrassen maakt met de hand. Het bedrijf heeft de internationale standaard gezet voor ambachtelijk geproduceerde bedden. Kenmerkend zijn het gebruik van natuurlijke materialen, eigentijdse ontwerpen en sterk oog voor detail. Alles voor een ongeëvenaarde slaapbeleving.

VISPRING AANBIEDING: TIJDELIJK GRATIS TOPPER CADEAU

Vispring staat bekend om:

✓ Luxe bedden van natuurlijke materialen
Kasjmier, zuiver katoen, Shetland wol en pure zijde: uitsluitend de beste natuurlijke materialen worden gebruikt in de boxsprings van Vispring. Stuk voor stuk zachte vezels uit de natuur die bijdragen aan een optimale ventilatie, duurzaamheid en onovertroffen comfort.

✓ Handgemaakte bedden
Ieder Vispring matras biedt een ongeëvenaarde slaapbeleving. Dat komt onder meer doordat elk matras zorgvuldig én met de hand wordt gevuld.

✓ Optimale nachtrust door maatwerk
Een op maat gemaakt Vispring bed betekent dat u kunt genieten van superieure luxe en een ongestoorde nachtrust. Daarnaast voorziet het merk de boxsprings en matrassen van een unieke selectie maatwerk veren, zodat u uit een groot aanbod slaapopties kunt kiezen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Vispring assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Den Haag, Rotterdam en Woerden kunt u terecht voor het luxe beddenmerk Vispring. Hiervan bieden wij uiteenlopende boxsprings, matrassen en topmatrassen aan.

Ons assortiment
van Vispring

Vispring boxsprings

Britse beddenbriljantie: dat is Vispring, een beddenmerk dat al bestaat sinds 1901. De bedden op de Titanic kwamen van dit merk uit Plymouth.

Vispring matrassen

Alle matrassen van Vispring worden met de hand vervaardigd van de beste natuurlijke materialen.

Vispring topmatrassen

Handgemaakte dekmatrassen op maat gemaakt van natuurlijke producten.

Boxsprings, matrassen en toppers van Vispring

Het toppunt van slaapcomfort en verfijning zijn de boxsprings die uitsluitend bekleed worden met natuurlijke materialen als zijde, kasjmier, zuiver katoen en Shetland wol. De natuurlijke materialen zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit maakt een bed van Vispring niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook ecologisch verantwoord.

Daarnaast is de door Vispring ontwikkelde pocketvering één van de succesvolle ingrediënten van ultiem slaapcomfort. Want waar een perfecte nachtrust begint met een kwalitatieve boxspring, wordt deze gecompleteerd door het juiste (top)matras.

Een ander kenmerk van Vispring matrassen is de ‘side-stitching’ techniek. Hierbij wordt de rand van het matras bevestigd aan de veren. Het resultaat? Een optimale vering en langere levensduur. En tot slot is een bed niet compleet zonder een sfeervol hoofdbord. Ook hiervoor kunt u in onze showrooms terecht.

 

Vispring boxspring met hoofdbord Berkeley
Vispring boxspring met hoofdbord Berkeley

 

Laat u adviseren over Vispring in onze showrooms

Als Vispring dealer kunnen wij u in onze showrooms een groot aantal producten van dit Britse beddenmerk aanbieden. Wij hechten veel waarde aan het geven van een goed, professioneel slaapadvies. Door op afspraak te werken, weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen omtrent Vispring producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Vispring

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak