Ons assortiment

Pullman boxsprings

De boxsprings van Pullman geven nog altijd een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Deze veert namelijk over het totale bedoppervlak mee, dus ook de zijkanten. Hierdoor hebben de boxsprings van Pullman een bijkomend voordeel dat deze uitstekend ventileren. Pullman boxsprings worden gemaakt van comfortabele, hoogwaardige materialen.

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft d.m.v. het Pullman InSide pocketveer-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

De Original collection van Pullman wordt uitgevoerd met de elektrothermisch nageharde InSide pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol en zijde. En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen en boxspprings van rand tot rand geveerd.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Original Vast

De vaste boxpring van Pullman Original heeft niet
alleen een luxueus en robuust uiterlijk. Het massief
vurenhouten frame en het anti-slip in de spiegel
zorgen voor een stabiel en hoog ligcomfort.

Original Verstelbaar

De verstelbare boxspring van Pullman Original
is uitgevoerd met een stalen frame welke een
geïntegreerde motor heeft met een moderne
RF bediening. Zo kunt u eenvoudig uw bed
in de gewenste positie zetten voor een extra
hoog ligcomfort.

Silverline/Goldline Vast

De boxspring Goldline vast is een boxspring waarbij de veren over de gehele breedte meeveren, hierdoor ontstaat geen hard tussenstuk als twee boxsprings naast elkaar worden geplaatst. Bovendien verhoogt deze vering gelijkmatige vering de levensduur van de matras. De bosxspring is in alle kleuren van Pullman leverbaar. Alle uitvoeringen worden gestoffeerd met gecacheerde meubelstof.

Silverline/Goldline Verstelbaar

De boxspring Goldline verstelbaar is een boxspring waar net zoals bij de vaste variant de veren over de gehele breedte meeveren, hierdoor ontstaat geen hard tussenstuk als twee boxsprings naast elkaar worden geplaatst. Bovendien verhoogt deze vering gelijkmatige vering de levensduur van de matras. De boxspring heeft een scharnierelement waardoor een optimale en ononderbroken werking van het pocketinterieur wordt gerealiseerd.

De boxspring is in alle kleuren van Pullman leverbaar. Alle uitvoeringen worden gestoffeerd met gecacheerde meubelstof. De boxspring is standaard voorzien van een gestoffeerde matrasbeugel en handbedieningslus en wordt standaard geleverd met radiografische afstandbediening.

Exspress Boxspring

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Ook is dit model verkrijgbaar met verschillende hoofdborden.

Welk model Pullman boxspring past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak