Ons assortiment

Pullman matrassen

De beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen.

Pullman matrassen

Pullman
Original Elan

De Pullman Original Elan is uitgerust met de innovatieve Inside Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief verkrijgbaar is in de Pullman matrassen. Daarnaast in het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. In de Original Elan word deze verentechnologie gecombineerd met een duurzame afdeklaag van natuurlatex. Het natuurlatex geeft het matras een soepele touch en een aangenaam warm bedklimaat. Dit zorgt voor heerlijk ontspannen nachten en een fit ontwaken.

Pullman matrassen

Pullman
Original Evoke

De Pullman Original Evoke is uitgerust met de innovatieve Inside Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief verkrijgbaar is in de Pullman matrassen. Daarnaast in het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. In de Original Evoke word deze verentechnologie gecombineerd met een duurzame afdeklaag van natuurlatex en paardenhaar. Het natuurlatex geeft het matras een soepele touch en een aangenaam comfort gevoel. Het paardenhaar zorgt door het ventilerende vermogen voor een optimaal bedklimaat.

Pullman matrassen

Pullman
Original Elect

De Pullman Original Elect is uitgerust met de innovatieve Inside Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief verkrijgbaar is in de Pullman matrassen. Daarnaast in het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. De zeer rijke laag paardenhaar in de Original Elect geven het matras een buitengewoon goed ventilerend vermogen waardoor vocht en warmte snel worden afgevoerd. Dit zorgt voor een perfect bedklimaat en voor heerlijke ontspannen nachten.

Pullman matrassen

Pullman
Silverline Premierv

De Pullman Silverline Premier is voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity: een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Pullman matrassen

Pullman
Silverline Excellence

De Pullman Silverline Excellence is voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met latex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Welk model Pullman matras past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak