Ons assortiment

Pullman topmatrassen

De Pullman Goldline Natuurlatex topmatras is de meest luxueuze Pullman topper. Met een kern van natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill.

Pullman topmatrassen

Silverline Comfort
topper Natuurlatex

De Silverline Natuurlatex topper is een heerlijke comforttopper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. Bij een Sensity behandeling is de stof van de Topper behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt.

Dankzij de doorstikte hoes heeft deze topper een zeer hoog vochtopnemend en ventilerend vermogen.  De middenhoogte is ongeveer 8 centimeter. Uiteraard is de topper ook in een anti-allergische en split variant leverbaar.

Pullman topmatrassen

Original Comfort
topper pocket

De Comforttopper Original Pocket heeft een hoogte van ca. 12 cm en de kern bestaat uit een combinatie van een Micro Pocketinterieur, afgedekt met Natuurlatex voor een extra hoog ligcomfort. Dit alles wordt omhult met een mooie damast voozien van Sensity® behandeling.
De doorstikking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen zorgen voor een goede warmteen vochtregulatie.

Doordat de topper genopt is ervaart u een stevige stabiele ligging. De hoes heeft een elegante border en bies voor een luxueuze uitstraling. Uiteraard is de topper ook in een anti-allergische en split variant leverbaar.

Welk model Pullman topmatras past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak