Ons assortiment

Swissflex bedbodems

Swissflex box lattenbodems bedbodems

Swissflex
Box lattenbodems

De nieuwe Swissflex Box is een elegant ontwerp, gecombineerd met de ongeëvenaarde en meermaals bekroonde Swissflex Bridge. Technologie met een unieke, zelfregulerende aanpassing aan het lichaam. De zones van de Swissflex Bridge lattenbodems zijn tot in de perfectie afgestemd op het matras en bed past zich als een schaduw aan elke beweging aan.

Het Zwitserse merk Swissflex bezorgt haar gebruikers al ruim 60 jaar ontspannen nachten. Het merk staat voor producten van de hoogste kwaliteit in combinatie met de nieuwste technische expertise. Kenmerkend voor de bedsystemen van Swissflex is dat elke houding resulteert in een perfecte ontspanning van uw spieren, waardoor het merk de perfecte ligging kan resulteren.

Specificaties SwissFlex Box

  • Keuze uit hoofdborden: Peking, Paris, Madrid
  • Verkrijgbaar in 13 verschillende stof/kleuren
  • Verkrijgbaar met verschillende verstelbare opties
  • Schouderzone veerweg 50 mm
  • Volledige flexibiliteit en ligvlak tot aan de rand
  • Lattengemaakt van hoogwaardige kwaliteit beukenhout
  • Leverbaar in breedte: 70,80,90,100,120,140,160,180
  • Leverbaar in Lengte: 200,210,220

Swissflex lattenbodems bedbodems

Swissflex
Bridge lattenbodems

Voor perfecte ergonomie zorgen de SwissFlex lattenbodems. De nieuwste technologie bridge is het revolutionaire resultaat van jarenlange ontwikkeling en past zich optimaal aan elke houding aan. Voor elke lichaamsbouw en in alle slaapposities.

Specificaties SwissFlex Bridge bodems

De Swissflex Bridge Uni 22 lattenbodem maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij te veel druk voor een gecontroleerde, automatische drukverlaging bij uw heupen en schouders. De veermoduleketen is gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Bijvoorbeeld in de lende/onderrug. Het effect: een zwevend slaapcomfort waarbij op de juiste plekken ondersteuning wordt geboden. De Swissflex Bridge Uni 22 lattenbodem is hierdoor uitermate geschikt voor het verminderen of oplossen van rugklachten. De lattenbodem is frameloos, waardoor u de maximale veerweg van 8 cm optimaal kunt benutten. Combineer de Bridge Uni 22 lattenbodem met de Geltex matrassen voor optimale drukverlaging en een ultiem ligcomfort.

De Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem, met een naar binnen gebogen frame, is over het gehele lig-vlak van de bridge technologie voorzien. De lattenbodem overtuigt vooral door zijn effectieve en tegelijkertijd uiterst correcte ondersteuning en ontlasting over het hele lig-vlak – zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. De Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem kan naar wens in een bed omranding worden gelegd of vrij in de ruimte staan, eventueel aangekleed met een bijpassend hoofdbord. De Uni 14 lattenbodem is leverbaar in verschillende uitvoeringen, vlak, handmatig verstelbaar, maar ook volledig elektrisch verstelbaar met 4 motoren welke onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend om zo een perfecte slaap- en/of zitstand te creëren. De unieke eigenschappen van de Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem zijn de schouder- en heupzone met een veerweg van 50 millimeter, flexibiliteit en daarmee aanpassend vermogen van de bodem tot aan de rand.

De Swissflex Bridge Uni 12 lattenbodem is een echt prijs-kwaliteits wonder. De lattenbodem combineert het klassiek lattenbodemontwerp met de vooruitstrevende bridge technologie. De lattenbodem is bij de schouderzone met de bridge technologie uitgerust en biedt zodoende een extra ruimte voor uw schouder. De bodem kan bijzonder eenvoudig in elke bed omranding worden gelegd. Of als stand-alone model vrij in de ruimte worden gezet. Uniek aan de Swissflex Bridge Uni 12 is de schouderzone met een veerweg van 35 millimeter. De lattenbodem is leverbaar met verschillende verstelmogelijkheden, van handmatige hoofdverstelling tot elektrisch verstelbaar met 2 motoren (rug en benen). En vanzelfsprekend ook in een vlakke uitvoering.

Welk model Swissflex bedbodem past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak