Ons assortiment

Tempur kussens en dekbedden

Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust.

Tempur hoofdkussens

Tempur Original
hoofdkussen

Het Tempur Original hoofdkussen werd met physiotherapeuten ontwikkeld. Het design volgt de natuurlijke curve en ondersteunt uw nek en hoofd zodat deze op één lijn met uw wervelkolom komen. Bovendien verleent het kussen een zeer aangename drukontlasting door het Tempur materiaal. Het Original hoofdkussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Tempur hoofdkussens

Millennium Queen
hoofdkussen

Hoofdkussen Millennium Queen van Tempur is perfect geschikt voor de rug slaper. Het hoofdkussen kantelt licht naar achter en sluit hierdoor goed aan op je nek en schouders wanneer u op u rug ligt. Tevens zorgt het kussen voor een druk ontlastende ondersteuning.

Tempur hoofdkussens

Symphony
hoofdkussen

Hoofdkussen Symphony is geschikt voor beide slaaphoudingen. Het ontwerp is dus eigenlijk twee kussens ineen. Dankzij de ene zijde zet je gemakkelijk je schouder tegen het kussen dat perfect is voor het slapen op je zij. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten en geeft een goede ondersteuning aan je hoofd en nek als je op je rug ligt.

Tempur hoofdkussens

Sonata
hoofdkussen

De gebogen vorm van het hoofdkussen Sonata zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw hoofd wanneer u van de ene zijde op de andere rolt gedurende de nacht. Dit hoofdkussen is vooral geschikt voor zijslapers.

Tempur hoofdkussens

Ombracio
hoofdkussen

Het Ombracio hoofdkussen is ideaal voor alle slaaphoudingen – met name voor iedereen die op de buik slaapt. Door het speciale ontwerp van dit kussen met inkepingen aan de zijkanten vereenvoudigt het adem halen, daar het hoofd niet weggedraaid hoeft te worden. De hals- en rugwervels worden daardoor duidelijk ontlast. Bovendien is het materiaal en de hoes voor betere ventilatie en maximaal comfort ontworpen.

Welk model Tempur hoofdkussen past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak