Ons assortiment

Auping ledikanten

Alle Auping producten staan garant voor kwaliteit en worden dan ook altijd met veel zorg gemaakt. Zo worden alle Auping bedden met de hand gemaakt in onze fabriek te Deventer. Er wordt niet aan massaproductie gedaan, maar alles wordt per bestelling gemaakt. Hierdoor kan je veel persoonlijke wensen toevoegen.

Bij Auping kun je kiezen uit verschillende luxe bedden. Zo kun je kiezen voor een bed op maat zoals bedden 120×200, 140×200 en 180×200.

Naast een bed op maat is er ook volop keuze om extra comfort toe te voegen. Denk hierbij aan een elektrisch verstelbaar bed. Wat de keuze ook wordt, Auping staat garant voor een goed bed.

Auping Auronde ledikant bed

Auronde
Auping ledikant

De Auping Auronde is een klassiek design. Een bedmodel volledig gemaakt van hout gecombineerd met details van aluminium. De Auping Auronde mag een klassieker genoemd worden omdat deze ontworpen werd in 1973 door de designer Frans de la Haye. In de jaren 70 werd dit gezien als een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en de felle kleuren. Maar zelfs nu is het een revolutionair design doordat de details zijn aan te passen naar u wensen. Hierdoor haalt u het vertrouwde design van toen in huis met de details van nu.

Specificaties Auping Auronde

 • Oersterk Beukenhout in 16 verschillende kleuren
 • Bijbehorend hoofdbord in verschillende hoogtes en bijpassende nachttafeltjes
 • Verschillende hoogtes: 5, 41.5 of 48 cm
 • Verstelbare elektrische bodems 1,2,3 motoren (optioneel)
 • Breedte maten: 80,90,100,120,140,160,180,200
 • Lengte maten: 200,210,220

De Auping Auronde word al 47 jaar geproduceerd. Nu is dit bedmodel van Auping opnieuw revolutionair door nieuwe materialen en doordat je een kleur kunt kiezen voor de aluminium details. In de tussentijd zijn er meer dan 1.000.000 verkocht en kunt u er vanuit gaan dat er in elke straat van Nederland wel een Auping Auronde staat.

Beuken is de basis voor elke Auronde. Doordat de Auping Auronde is opgebouwd uit 15 verschillende lagen is het oersterk en gaat de Auronde erg lang mee. Verkrijgbaar in 10 verschillende lak kleuren, 5 verschillende beitsen of walnootfineer.

Auping Essential ledikant bed

Essential
Auping ledikant

Auping heeft een primeur te pakken met de Essential, het eerste bed ter wereld dat volledig recyclebaar is. Dit is niet het enige unieke aan dit waanzinnig rustgevende bedmodel. Dankzij het minimalistische en tijdloze uiterlijk van de Essential past dit bed van Auping in elke slaapkamer. Het fantastische Scandinavische design is een ware toevoeging aan uw kamer. U vindt deze in onze showroom te Woerden.

Hoe Auping de Essential zo speciaal heeft gemaakt

Het Scandinavisch moderne, duurzame en vooral tijdloze design van de Essential van Auping zorgt voor rust in elke slaapkamer. Het subtiele stalen frame resulteert in een stevige bedomranding. De Essential van Auping wordt afgemaakt met een hoofdbord van zachte ronde vormen die u met een scala van stoffen en kleuren kunt bekleden. Enkele specificaties van de Essential, hét bed van Auping:

 • Verkrijgbaar in tien verschillende kleuren
 • Een gelakt of gestoffeerd hoofdbord
 • Keuze uit dertien verschillende stoffen en vele kleuropties
 • Zwevende nachttafeltjes (optioneel)
 • Verstelbaar in hoogte
 • Verstelbare elektrische bodems met één, twee of drie motoren (optioneel)
 • Verkrijgbare breedtematen (in cm): 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
 • Verkrijgbare lengtematen (in cm): 200, 210, 220

De Essential is voor Auping ontworpen door het Berlijnse designers-duo Kohler & Wilms. Dit model is in eerste instantie gecreëerd voor de jonge dromer. Vandaar ook de verfijnde vorm van modern minimalisme. Wij hebben ook andere modellen van Auping in het assortiment, zoals de Auping Kiruna. U vindt bij ons ook de Auping Criade. Bij dit model ziet u, net als bij de Auping Tone, het moderne minimalisme terug.

Auping Original ledikant bed

Original
Auping ledikant

De Auping Original is een bed dat is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen die Auping maakte, de Cleopatra. De Auping Original is een bedmodel dat een minimalistische uitstraling heeft, gecombineerd met sterke strakke lijnen. De formule van een elegante uitstraling!

Specificaties Auping Original

 • Keuze uit 3 verschillende hoofdborden
 • Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
 • Te combineren met alle Auping matrassen
 • Verstelbare elektrische bodems met 1,2,3 motoren (optioneel)
 • Breedte maten: 80,90,100,120,140,160,180,200
 • Lengte maten: 200,210,220

De Auping Original is meer dan een minimalistisch, elegant bedmodel. De Original is namelijk volledig te personaliseren, denk hierbij aan de 10 verschillende kleur mogelijkheden voor het frame. Door te kiezen voor de verhogingspootjes in een andere kleur krijgt u bed nog meer contrast. Voor de liefhebber zijn er  zwevende ronde nachttafeltjes die verkrijgbaar zijn in 16 verschillende kleuren. Daarnaast kiest u uit één van de drie unieke Auping Original hoofdborden: Straight, Outline of Stitch.

De Auping Original is in 2007 ontworpen en maakt deel uit van een familie van iconische bedden. Het ontwerp is geïnspireerd op de Cleopatra, een van de eerste design klassiekers van Auping. Ontworpen door Dick Cordemeijer.

Auping Royal ledikant bed

Royal
Auping ledikant

De Auping Royal is een uitzonderlijk modern bed, een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten, en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De Auping Royal is uitgerust met meerdere slimmigheidjes waardoor het een ultiem persoonlijk slaapgenot creëert.

Specificaties Auping Royal

 • Volledig te personaliseren door de vele kleuren en stofferingopties
 • Unieke schouderzone in de spiraalbodem
 • Favoriete slaap en zit standen worden onthouden
 • Verkrijgbaar met een unieke 5 motorige bodem
 • Breedte maten: 80,90,100,120,140,160,180,200
 • Lengte maten: 200,210,220

De Auping Royal is het eerste bedmodel dat met 5 verschillende zones volledig aftestellen is op u unieke lichaamsprofiel. Dit zorgt er voor dat u ongestoord kunt genieten van u nachtrust. Het bed is volledig te personaliseren zowel in design als comfort.

De Auping Royal is te verkrijgen in 3 verschillende varianten: Vlak, met een 2 motorige Smart base en met een 5 motorige Smart base. De 5 motorige versie is uniek! Geen enkel ander Auping bed is te verkrijgen in deze 5 motorige variant. U kunt hier het volgende mee verstellen: het rugdeel, het onderrugdeel, de hoofdsteun, een knieknik en een voetlift.

Alle Royal spiraalbodems hebben een aparte schouderzone. Deze schouderzone beweegt mee naar u lighouding. De bodem signaleert in welke slaaphouding u ligt en afhankelijk van de houding past schouderzone de ondersteuning van je schouder automatisch aan.

Auping ledikant Noa

Noa
Auping ledikant

Auping ledikant Noble

Noble
Auping ledikant

Welk model Auping ledikant past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak