Onze merken

Auping

Auping is een begrip in Nederland. De beddenfabrikant biedt ontzettend veel oplossingen voor verschillende slaapstijlen en smaken. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en comfort én besteedt veel aandacht aan duurzaamheid in hun producten en processen.

AUPING AANBIEDING: 15% VOORDEEL OP ALLE MATRASSEN

Auping staat bekend om:

✓ Bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit
Wat Auping zo goed maakt? Aandacht voor detail, gebruik van duurzame materialen en streven naar perfectie. Het merk staat dan ook bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en materialen.

✓ Zeer comfortabele slaapervaring
Auping gebruikt innovatieve materialen en technieken om een ongeëvenaard lig- en slaapcomfort te bieden. De bedden bieden optimale ondersteuning en ventilatie tijdens de nachtrust.

✓ Duurzaam design
Naast duurzame materialen, is het design dat ook. Kenmerkend hieraan is het minimalistische uiterlijk met sterke lijnen. Zo kunt u tientallen jaren genieten van uw bed.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Auping assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Gouda en Woerden kunt u terecht voor het Nederlandse beddenmerk Auping. Hiervan bieden wij (elektrische) boxsprings, bedbodems, matrassen, toppers en ledikanten aan. Maar ook alles om uw Auping bed en slaapkamer naar wens te stylen vindt u bij Fidder Slapen. Denk aan kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons.

Ons assortiment
van Auping

Auping boxsprings

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade, Kiruna en Tone boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

Auping bedbodems

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur.

Auping matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk.

Auping topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt.

Auping ledikanten

Een Auping ledikant is een elegant en duurzaam bedframe dat een perfecte basis vormt voor een goede nachtrust. Met hoogwaardige materialen en tijdloos design biedt het comfort én stijl.

Auping kussens en dekbedden

Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem is verwerkt in alle Auping dekbedden.

Auping Dekbedovertrekken

De Auping collectie met dekbedovertrekken bestaat uit verschillende dessins, kleuren en stoffen, waaronder katoen en satijn.

Auping hoeslakens en moltons

Hoeslakens en moltons vormen de ideale combinatie van bescherming en luxe voor uw Auping matras. Gemaakt met zorg en aandacht voor detail, zodat u tot rust komt op een heerlijk slaapoppervlak.

Bedden, matrassen en beddengoed van Auping

Auping werkt al sinds 1888 aan de beste manieren om uit te rusten. Het merk zet alles in het werk zodat u iedere nacht heerlijk slaapt en zorgeloos kunt wegdromen op een bed waarbij aandacht voor detail hoog in het vaandel staat. In de vormgeving én tijdens het productieproces worden wetenschappelijke inzichten op slaapgebied zoveel mogelijk toegepast.

Matrassen van Auping zijn perfect te combineren met een spiraalbodem of boxspring. Wat voor u het juiste matras is? Daarover adviseren we u graag, want is zoal afhankelijk van uw lengte, lichaamsbouw, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Kom gerust langs in een van onze showrooms. Hier staan onze slaapexperts voor u klaar.

Een bed dat past bij u én uw interieur

Innovatieve, comfortabele en duurzame materialen staan centraal in iedere beddencollectie van Auping. Naast een bed dat heerlijk slaapt, is het ook prettig als deze perfect past bij uw interieur. Ook op dat gebied heeft u bij dit merk keuze uit tal van (woon)stijlen, kleuren en materialen.

 

Auping boxspring Criade
Auping boxspring Criade

 

Laat u adviseren over Auping in onze showrooms

Als officiële Auping dealer kunnen wij u in onze showrooms de volledige Auping collectie aanbieden. Een goed, professioneel advies hoort daar ook bij, want daar hechten wij veel waarde aan. En door ook op afspraak te werken, weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u nodig heeft.

Heeft u vragen over Auping of bepaalde wensen die u wilt voorleggen aan onze slaapexperts? Laat het ons alvast weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Auping

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak