Onze merken

Auping bij onze zaak in Woerden

Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt en zorgeloos kunt wegdromen op een bed waarbij aandacht voor detail hoog in het vaandel staat. In de vormgeving én tijdens het productieproces probeert Auping zoveel mogelijk nieuwe wetenschappelijke inzichten op slaapgebied toe te passen. Ze gebruiken hiervoor de meest innovatieve, comfortabele en duurzame materialen wat resulteert in een complete collectie van bedden met een uitstekende duurzaamheid en levensduur. Kom het zelf ontdekken bij Fidder Slapen! De grootste slaapspecialist in de regio Woerden.

  • Tijd voor onze klanten
  • Aanbod met diverse merken
  • Midden segment tot top segment

Waarom Auping?

Slapen op een Auping betekent de volgende dag fris en uitgerust opstaat na een aangename nachtrust op een bed dat niet alleen heerlijk slaapt, maar als geen ander uw interieur complementeert. De slogan van Auping is dan ook niet voor niets: Auping Nights, better days.

 Bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit
Oerhollandse kwaliteit en honderden jaren vakmanschap samengebald in bedden van topkwaliteit.

 Innovatie en aandacht voor detail
Bij het productieproces van Auping bedden wordt niet geschroomd om speciale materialen, moderne technieken en innovaties in te zetten om nieuwe standaarden in ligcomfort op te zoeken.

 Duurzaam en lange levensduur
Een Auping bed gaat gegarandeerd tientallen jaren mee.

 Ruime keuze
Binnen het Auping assortiment is er ruime keuze uit stijlen. Dankzij de vele kleuren, verschillende hoofdborden, toppers en verschillende materialen is er een Auping bed voor iedereen te vinden

Het juiste Auping matras voor jou

De kern van ons uitgebreide assortiment aan Auping bestaat uit matrassen. Deze matrassen staan bekend om hun goede ventilatie en perfecte ondersteuning. De drukverlagende en drukverdelende eigenschappen zorgen daarbij voor ongeëvenaard slaapcomfort. Bovendien zoekt Auping constant naar nieuwe mogelijkheden om het slaap- en ligcomfort te verhogen. Zo beschikken de matrassen over materialen waardoor mensen minder draaien in bed en daardoor van een betere nachtrust kunnen genieten. Daarnaast is iedere matras voorzien van een comfortlaag van natuurlijk latex die een aangename middenweg vormt tussen veerkracht en stevigheid. Met een Auping topper voegt u daaraan nog wat meer comfort en ventilatie toe. Ook beschermt u zo uw matras wat de levensduur ten goede komt.

Auping matrassen zijn uitermate geschikt om te combineren met een Auping-spiraalbodem of een Auping-boxspring. Auping heeft twee typen spiraalbodems, de Auping Original en de Auping Royal-spiraalbodem. Wat het juiste matras is? Dat hangt af van uw lengte, lichaamsbouw, gewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeur. Kom gerust langs om het aan onze slaapexperts te vragen. Zij kunnen u adviseren!

Ons assortiment
van Auping

Auping bedden bij Fidder Slapen

Auping is in 1888 opgericht in Deventer door Johannes Auping en sindsdien gestaag gegroeid. De vakmensen van Koninklijke Auping staan garant voor uw nachtrust en de naam Auping is synoniem geworden voor bedden en matrassen met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Ieder product uit de Auping collectie wordt door Auping’s specialisten en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd. Dankzij hun kennis en ervaring bent u verzekerd van bedden en matrassen met kwaliteit en comfort van hoog niveau.

Een Auping bed van Nederlands beste beddenfabrikant, schaft u aan in onze showroom in Woerden, nabij Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn waar u van harte welkom bent om een keuze te maken uit een breed aanbod van Auping producten en het deskundig advies van onze slaapadviseurs te raadplegen. Proefliggen kan uiteraard ook.

Auping dekbedovertrek en kussens

Bij Auping vindt u verschillende dekbedden en kussens die de Auping ervaring compleet maken. Wat betreft de dekbedden is er keuze uit verschillende modellen: dons, hypoallergene vezels, een zwaarder dekbed of juist wat lichter. Allen verkrijgbaar in een vierseizoen of een lente/herfst- en zomerversie. Zo kiest u voor elk jaargetijde het juiste beddengoed. De kussens van Auping zijn speciaal ontwikkeld om de slaaphouding te ondersteunen want een passend hoofdkussen is een niet te onderschatten ingrediënt van uw nachtrust. In het assortiment van Auping vindt u daarom verschillende hoofdkussens om uit te kiezen.

Ontdek het hele assortiment van Auping in onze winkel

Wij hebben als één van de weinige beddenspeciaalzaken in Nederland het gehele Auping-assortiment van Auping bedmodellen in onze winkel: van Auping Essential, Auping Original, Auping Auronde tot Auping Noa en Auping Royal. Daarnaast de Auping-matrassen in alle stevigheden in onze winkel te Woerden, vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ruime assortiment is doorgaans alleen voorbehouden aan een Auping Plaza. Het grote voordeel: vergelijk alle Auping bedden met elkaar én met andere topmerken uit onze collectie. Bovendien hebben we regelmatig een aanbieding van Auping beschikbaar. Maak direct een afspraak en kom vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn langs in onze showroom in Woerden om het assortiment van Auping te ontdekken. U bereikt ons via 0348 – 412 861 of een e-mail naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment van

Auping

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak